ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μπορεί η Meghan και ο Harry, να μην είναι μέλη του παλατιού πια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμοι

Το κεφάλαιο Meghan και Harry άνοιξε πριν από περίπου ένα μήνα και δεν φαίνεται ότι θα κλείσει σύντομα αφού οι ερωτήσεις που δημιουργήθηκαν γύρω από το γεγονός είναι πολλές.

Μία από τις ερωτήσεις που απασχολεί κυρίως τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά είναι αν το ζευγάρι θα εξακολουθήσει να δικαιούται υπηρεσία ασφάλειας. Σύμφωνα με τον Mark Stephens του δικηγορικού Howard Kennedy στο Λονδίνο η απάντηση είναι ΝΑΙ με κεφαλαία γράμματα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το πιο πιθανό είναι να λάβουν την ίδια προστασία που έχουν και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Εάν παίρνατε, για παράδειγμα, την ολλανδική βασιλική οικογένεια , όπου κάποιοι από αυτούς εργάζονται - ο βασιλιάς είναι πιλότος αεροπορικής εταιρείας - εξακολουθούν να έχουν διπλωματική προστασία λόγω του καθεστώτος τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το ίδιο συμβαίνει και στη Μέση Ανατολή, στη Σαουδική Αραβία ή στο Κουβέιτ ή στα ΗΑΕ, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις για τον Harry και τη Meghan»

Μπορεί η Meghan και ο Harry, να μην είναι μέλη του παλατιού πια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμοι και πιθανός στόχος ανθρώπων που έχουν σκοπό να τους βλάψουν η ακόμα και να απειλήσουν την βασιλική οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ