ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Άσχημα τα πράγματα για την Ellen DeGeneres καθώς πριν από μερικές μέρες, πρώην αλλά και νυν συνεργάτες της προχώρησαν σε καταγγελίες σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, είναι γεμάτο με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό». Οι αποκαλύψεις αυτές, οδήγησαν τα στελέχη της εταιρείας και όχι μόνο, να ξεκινήσουν διεξοδική έρευνα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα στελέχη της Warner Bros. Television και η παραγωγός εταιρείας Telepictures, απέστειλαν ένα σημείωμα στο προσωπικό, σύμφωνα με το οποίο η διεύθυνση προσωπικού της εταιρείας και μία ανεξάρτητη εταιρεία θα ξεκινήσουν να εξετάζουν τις καταγγελίες με συνεντεύξεις σε πρώην και νυν εργαζόμενους, ανέφερε το Variety.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Να θυμήσουμε πως ένας νυν και δέκα πρώην εργαζόμενοι στο «The Ellen DeGeneres Show» μίλησαν στο Buzzfeed News, διατηρώντας την ανωνυμία τους, για τα όσα βίωσαν δουλεύοντας για τη διάσημη παρουσιάστρια - κωμικό, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τις συνθήκες στο χώρο εργασίας της εκπομπής, το οποίο λένε ότι είναι γεμάτο με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ