ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank γιορτάζουν τη 10η επέτειό τους και μας προκαλούν να μοιραστούμε τις φωτογραφίες μας μαζί τους

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα βασιλικά ζευγάρια των τελευταίων χρόνων. Με αφορμή την 10η επέτειό τους, οι δυό τους αποφάσισαν όχι απλώς να μοιραστούν νέες φωτογραφίες από την ζωή τους εν μέσω καραντίνας, αλλά και να μας προκαλέσουν να μοιραστούμε μαζί τους τις δικές μας φωτογραφίες από αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικότερα, η πριγκίπισσα καλεί τους followers της που αυτές τις μέρες γιορτάζουν κάποιο σημαντικό γεγονός στις σχέσεις τους να της στείλουν μια φωτογραφία και ένα μήνυμα στο Instagram, τα οποία θα μοιραστεί στα stories της τις επόμενες ημέρες.

Όσο αφορά τώρα τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι για την επέτειό του, να πούμε ότι τραβήχτηκαν στο Royal Lodge, όπου μένουν με τους γονείς της Ευγενίας, την Sarah Ferguson και τον Πρίγκιπα Andrew κατά τη διάρκεια της πανδημίας και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, είναι υπέροχες.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ