ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όλα όσα αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος.

Καλεσμένος στην εκπομπή ''Τετ α τετ'' με τον Τάσο Τρύφωνος, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πολλά γεγονότα από το παρελθόν του με την πρώην σύζυγο του Σίσσυ Χρηστίδου, άλλα και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον βασανίζει εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί οφείλεται σε μια επέμβαση στο στομάχι η οποία δεν πέτυχε:

"Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν πολλά μαζί. Ήρθε και ένα πρόβλημα υγείας. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι η οποία δεν πέτυχε και ταλαιπωρούμαι πάρα πάρα πολύ. Πέρασα στιγμές που πραγματικά δεν ήμουν καθόλου καλά, τις έχω δουλέψει αρκετά, δούλεψα και πολύ με τον εαυτό μου.

Βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες. Τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον, προσπαθώ να ξαναγεννηθώ μέσα από αυτή την κατάσταση που όντως κάποια στιγμή με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά.''

Σχετικά με το διαζύγιο από την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου πριν από δύο χρόνια σχεδόν αποκάλυψε:

''Στην αρχή πήγα να μπω στη διαδικασία να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία, μετά βγήκα εντελώς και προσπάθησα να βρω το καλό που τελικά θα προκύψει από οποιαδήποτε απόφαση κρίνω πως είναι η καλύτερη.

Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά νιώθω ότι το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και πλέον προσαρμόζονται εύκολα τελικά".

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ