ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τα βάζει και πάλι με την κόρη του

Σε ησυχία δεν αφήνει ο Thomas Markle την κόρη του Meghan.

Για άλλη μια φορά βρήκε την ευκαιρίαν να αποχαρακτηρίσει και να ρίξει ευθύνες επάνω της για την κατάστασή του. Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα η Meghan Markle βρίσκεται εν μέσω μιας δικαστικής διαδικασίας αφού υπέβαλε μύνηση εναντίον της Mail on Sunday για ψευδή δημοσιεύματα και για το ότι δημοσίευσε χωρίς την άδειά της το γράμμα που εκείνη είχε στείλει στον πατέρα της.

Η ίδια όμως ζήτησε δίκη να αναβληθεί αφού ταυτόχρονα οι δικηγόροι της ασχολούνται και με την κυκλοφορία του βιβλίου Finding Freedom.
Από την άλλη μεριά ο 76χρονος πατέρας της ο οποίος θα βρεθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας της Mail on Sunday για να καταθέσει ζητάει να ολοκληρωθεί η διαδικασία όσο πιο σύντομα γίνεται επικαλούμενος τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η διαδικασία του προκαλεί άγχος επιβαρύνοντας την υγεία του και τονίζει ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πεθάνει.

«Αυτή η υπόθεση μου προκαλεί άγχος, θέλω να τελειώσει. Είμαι 76 ετών και μετά το χειρουργείο στην καρδιά μου, παίρνω φάρμακα που επηρεάζουν την αναπνοή μου. Δεν μπορώ να περπατήσω στις σκάλες χωρίς να ξεμείνω από ανάσες, έχω ένα κρύωμα που συνδέεται με το πρόβλημα στην καρδιά και τον πνεύμονά μου, είμαι παχύσαρκος και τους τελευταίους μήνες πήρα βάρος μιας και δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι σε λίγους μήνες ή αν αυτή τη στιγμή έχω καρκίνο. Κανένας άντρας συγγενής μου δεν έζησε πάνω από 80 χρόνια, είμαι ρεαλιστής, θα μπορούσα να πεθάνω αύριο, αυτή η υπόθεση πρέπει να λήξει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ