ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η φετινή απονομή Χρυσών Σφαιρών και ήδη έχουμε παραδεχτεί πως φέτος ήταν μια από τις σπάνιες φορές που είδαμε να βραβεύονται ηθοποιοί και παραγωγές που το άξιζαν. Και μέχρι εδώ όλα καλά... να που όμως πρόσφατα μάθαμε και κάτι που ομολογουμένως μας εξέπληξε!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Christian Bale, ο οποίος υποδύθηκε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Dick Cheney, στο Vice αποσπώντας έτσι τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου... ευχαρίστησε τον Σατανά!

Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αφότου παρέλαβε το αγαλματίδιο, ο Bale ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη Adam McKay που του έδωσε τον ρόλο ενός "παντελούς μη χαρισματικού ανθρώπου που απεχθάνονται οι πάντες" και λίγο πριν τελειώσει, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σατανά λόγω της έμπνευσης που του έδωσε ώστε να υποδυθεί τον Cheney.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τις εν λόγω θερμές ευχαριστίες, έχει ξεσπάσει χαμούλης στα social media. Μάλιστα, η ίδια η Εκκλησία του Σατανά, μαθαίνοντας τα νέα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ηθοποιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Οι αντιδράσεις ωστόσο δεν περιορίστηκαν εδώ. Αντίθετα έφτασαν μέχρι και τους οικείους του πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα η κόρη του, Liz Cheney, που πιθανότατα θα έβλεπε την απονομή, σχολίασε το γεγονός στο Twitter της λέγοντας: "Πιθανότατα ο Σατανάς τον ενέπνευσε να το κάνει και αυτό." Συνοδεύοντάς το με ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι ο Christian Bale επιτέθηκε σε μέλη της οικογένειάς του το 2008.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ