ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η J.Lo βρέθηκε στην απονομή βραβείων ανεξάρτητου κινηματογράφου Spirit Awards και απάντησε στου επικριτές της

Μία εβδομάδα μετά και ο κόσμος ακόμα παραμιλάει με την εκρηκτική εμφάνιση των Shakira και J.Lo στο ημίωρο του Super Bowl. Οι δύο Λατίνες έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στο στάδιο μόνο που κάποιοι τις έκριναν ως περισσότερο sexy.

Η J.Lo βρέθηκε στην απονομή βραβείων ανεξάρτητου κινηματογράφου Spirit Awards και απάντησε στου επικριτές της για το show που έδωσε με την Shakira εκείνο το βράδυ.

«Νομίζω ειλικρινά πως είναι ηλιθιότητα. Και οι δυο μας είμαστε αξιοσέβαστοι performer, είμαστε μαμάδες και έχουμε παιδιά και έχουμε πλήρη επίγνωση του τι κάνουμε» τόνισε η τραγουδίστρια.

«Βγάζουμε ένα σόου που πιστεύουμε πως γιορτάζει τις γυναίκες και την κουλτούρα των Λατίνων όπως εμείς και πιστεύω πως ήταν στα σωστά του πλαίσια. Και αυτή η μικρή μερίδα ανθρώπων που θέλουν να είναι αρνητικοί, δεν τους βλέπω καν»

Μέσα από την εμφάνισή της όπως δήλωσε θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στα μικρά κορίτσια που την βλέπουν δείχνοντας του ότι πρέπει να είναι ο εαυτός τους και να νιώθουν περήφανες για αυτό. «Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη την εμφάνιση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jennifer Lopez  |  Shakira  |  Super Bowl  |  sexy  |  απάντηση  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ