ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο χορός της πριγκίπισσας Diana με τον John Travolta στον Λευκό Οίκο το 1985 έχει μείνει χαραγμένος στην μνήμη όλων όσων έζησαν την χρυσή δεκαετία των 80’s.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Esquire” εκμυστηρεύτηκε διάφορα παρατράγουδα από την βραδιά που ήταν προσκεκλημένος του Ronald Reagan και της Πρώτης Κυρίας Nancy Reagan στον Λευκό Οίκο, αλλά και το στιγμιότυπο που σηκώθηκε για να χορέψει με την πριγκίπισσα Diana.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά «Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μου ζητούσαν να χορέψω μαζί της. Είχα την τιμή και το προνόμιο να το κάνω και σκέφτηκα πως θα υπάρχει λόγος που το κάνει αυτό άρα θα τα δώσω όλα» αποκάλυψε και τόνισε ότι αυτό σήμαινε ότι έπρεπε «να είμαι καλός παρτενέρ και να εξασφαλίσω ότι θα περάσουμε καλά. Αυτό ήταν το εύκολο, αλλά ακόμα και το γεγονός ότι έπρεπε να χαιρετήσω τη Diana σωστά, να έχω αυτοπεποίθηση και να της ζητήσω να χορέψουμε ήταν ένα πολύπλοκο έργο».

Ακόμη θυμάται το πώς ένιωσε ο ίδιος χορεύοντας μαζί της, «Σκεφτείτε το σκηνικό. Ήμασταν στον Λευκό Οίκο. Είναι μεσάνυχτα. Η σκηνή είναι σαν όνειρο. Την πλησιάζω, πιάνω τον αγκώνα της και την προκαλώ σε χορό. Εκεί γυρίζει και μου δίνει αυτό το συναρπαστικό της χαμόγελο, λίγο λυπημένο, και δέχεται την πρόσκλησή μου. Και χορεύαμε μαζί σαν να ήταν παραμύθι».

Τέλος καταλήγει με το πόσο συγκινημένος νιώθει που η Diana του είχε κάνει αυτή την τιμή, «ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποια μέρα θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο; Ήμουν πολύ έξυπνος που το καταχώρισα στη μνήμη μου ως μια ξεχωριστή, μαγική στιγμή».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ