ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μυστήριο η συμμετοχή του Kanye West στις αμερικανικές εκλογές

Well, μπορεί να μην ξέρουμε τι συμβαίνει στο μυαλό του Kanye West, ωστόσο το δεδομένο είναι ένα: ο διάσημος ράπερ βάλθηκε να μας τρελάνει!

Λίγο μετά από την ανακοίνωση που ήθελε τον Kanye West να αποχωρεί από την διεκδίκηση των προεδρικών εκλογών και την επιβεβαίωσή της (χθες, 15/7) στην independent από τον Steve Kramer, μέλος της ομάδας του, η Misha Mohr, εκπρόσωπος του εκλογικού συμβουλίου της Οκλαχόμα, αποκάλυψε πως η συμμετοχή του West στην ψηφοφορία της εν λόγω πολιτείας των ΗΠΑ, ως υποψηφίου στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, έχει ήδη εγκριθεί. Ω, ναι!

Και ενώ η είδηση που τον ήθελε να αποχωρεί από την διεκδίκηση της θέσης του προέδρου των ΗΠΑ σε λιγότερο από δύο βδομάδες από την ημέρα που μάθαμε πως σκόπευε να το κάνει, ξαφνικά μαθαίνουμε πως ο σύζυγος της Kim Kardashian ράπερ συμπλήρωσε, δια αντιπροσώπου, τα απαραίτητα έγγραφα και πλήρωσε το χρηματικό ποσό για τη συμμετοχή του στην ψηφοφορία που θα λάβει χώρα στις 3 Νοεμβρίου 2020.

Και κάπου εδώ μάλλον και εσείς αναρωτιέστε αν τελικά θα κατέβει υποψήφιος ή όχι. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ούτε εμείς γνωρίζουμε! Ίσως, ούτε και ο ίδιος. Η υποψηφιότητά του έγινε αίνιγμα και καλύφθηκε με ένα πέπλο μυστηρίου. Ο χρόνος όμως θα μας αποκαλύψει. Υπόμονή λοιπόν... αν είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να μάθε αν η Kim Kardashian έχει την προοπτική να γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ή όχι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ