ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ο Elton John  απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin , στην οποία διατύπωσε απόψεις για την LGBTQ κοινότητα.

Ο Vladimir Putin  σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Financial Times, χαρακτήρισε τον αριθμό κατηγοριών φύλων «υπερβολικό» και δήλωσε ότι δεν θέλει η LGBTQ κουλτούρα να «επισκιάσει» τη ρωσική ετεροφυλόφιλη κουλτούρα.

Σε ανοιχτή επιστολή που απέστειλε προς τον Vladimir Putin  ο τραγουδιστής - τραγουδοποιός την περασμένη Παρασκευή ανέφερε: «Αναστατώθηκα έντονα, όταν διάβασα την πρόσφατη συνέντευξή σας στους Financial Times. Διαφωνώ έντονα με την άποψή σας ότι η προώθηση πολιτικών που αγκαλιάζουν την πολυπολιτισμική και σεξουαλική ποικιλομορφία είναι παρωχημένη στις κοινωνίες μας».

«Βρίσκω υποκρισία στο σχόλιό σας ότι θέλετε οι LGBTQ άνθρωποι να είναι ”ευτυχείς” και ότι “ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα σε αυτό”»  αναφέρει ο Elton Johnκαι σημειώνει ότι στη Ρωσία λογοκρίθηκε η πρόσφατη βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του, «Rocketman». Κόπηκαν σκηνές ομοφυλοφιλικού σεξ και χρήσης ναρκωτικών. Στην πρεμιέρα της ταινίας στη Μόσχα, αφαιρέθηκε ακόμη και μια αναφορά στα παιδιά που ο Elton John μεγαλώνει με τον σύντροφό του. «Αυτό μου φαίνεται σαν υποκρισία» τόνισε ο Άγγλος τραγουδιστής.

Ο διάσημος ερμηνευτής υπογράμμισε ότι είναι «περήφανος» που ζει σε ένα μέρος του κόσμου που αναγνωρίζει την αγάπη και τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. «Αυτό μας έφερε τόσο τρομερή άνεση και ευτυχία» ανέφερε ο Elton John κλείνοντας την επιστολή του με τα hasthtags #LOVEISLOVE και #WORLDPRIDE.

Στη συνέντευξη ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφερόμενος στην LGBTQ κοινότητα ανέφερε: «Δεν προσπαθώ να προσβάλω κανέναν διότι έχουμε επικριθεί για την υποτιθέμενη ομοφοβία μας. Αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα LGBTQ άτομα. Ο Θεός το απαγορεύει, αφήστε τους να ζουν όπως επιθυμούν».

«Αλλά κάποια πράγματα φαίνονται υπερβολικά σε μας και ισχυρίζονται τώρα ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν πέντε ή έξι ρόλους φύλου» πρόσθεσε.

Ο Ρώσος πρόεδρος εξήγησε τα σχόλιά του, λέγοντας: «Ας είναι όλοι ευτυχισμένοι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί να επισκιάσει τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελούν τον πυρήνα του πληθυσμού».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ