ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ok, μάθαμε το ποσό που θα παίρνουν οι Sussexes για κάθε τους ομιλία και μείναμε άφωνοι

Μπορεί αρκετοί από εμάς να ανησυχούσαμε για το τι θα κάνουν οι "καημένοι" πρώην royals μετά από την αποχώρησή τους από το παλάτι και με ποιο τρόπο θα ανταπεξέλθουν οικονομικά καθώς τα πράγματα με τον οργανισμό τους δεν πάνε τόσο καλά όσο περίμεναν, ωστόσο μάθαμε πόσα χρήματα θα κερδίζουν σε κάθε τους ομιλία... και πλέον, κάθε άλλο, παρά τους λυπούμαστε!

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Sussexes θα πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους, δηλαδή λίγο λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Να θυμίσουμε πως το διάσημο, πρώην βασιλικό ζευγάρι, την προηγούμενη εβδομάδα προσέλαβε μάνατζερ για αυτήν του τη δραστηριότητα υπογράφοντας συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Barack και Michelle Obama, Hillary και Bill Clinton και Orpah Winfrey.

Όπως μάλιστα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Town & Country, το ζευγάρι σύντομα θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο.

«Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων... Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ