ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Εσύ γνωρίζεις τον οίκο Chiara Boni;

To brand γυναικείας ένδυσης “Chiara Boni La Petite Robe”, μπορεί να μην είναι η πιο γνωστή επωνυμία στην Κύπρο, ωστόσο αν δείτε τις δημιουργίες του θα συμφωνήσετε με όσους λένε πως εντυπωσιάζει για την θηλυκότητα και την πρακτικότητά του. Τα φορέματα του οίκου, μέχρι σήμερα, έχουν αγαπηθεί από πολλές celebrities... και κυρίως, από όλες σχεδόν τις γυναίκες που εργάζονται στο υπουργικό συμβούλιο του Donald Trump! Τυχαίο; Φυσικά και όχι!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Boni La Petite Robe (@chiarabonilapetiterobe) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Boni La Petite Robe (@chiarabonilapetiterobe) on

 

Και ενώ οι περισσότεροι οίκοι μόδας όταν αντιλαμβάνονται πως είναι αγαπητοί σε όσους υποστηρίζουν την πολιτική του Αμερικανού προέδρου επιλέγουν να κάνουν τα στραβά μάτια, ο συγκεκριμένος οίκος χαίρεται που οι κυρίες του Trump το επιλέγουν και φροντίζει μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα να κάνει τις επιλογές τους viral!

Για να είμαστε όμως ξεκάθαροι, ο Ιταλός βετεράνος σχεδιαστής Chiara Boni με έδρα του το Μιλάνο, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τον Trump... αλλά φροντίζει να κάνει την σύνδεση ορατή, ο αντιπρόσωπος πωλήσεων του οίκου στην Νέα Υόρκη, Anthony Vecchione. Ο Antony, λοιπόν, φροντίζει πολύ συχνά να δημοσιεύει φωτογραφίες του με κυρίες που υποστηρίζουν τον Trump όπως οι Jeanine Pirro, Lara Trump και Kimberly Guilfoyle και οι οποίες φυσικά, επιλέγουν να εμφανιστούν με δημιουργίες του Chiara Bony.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Vecchione (@avecchione1021) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on

Με πληροφορίες από washingtonpost.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Donald Trump  |  USA  |  fashion  |  brand  |  Trump  |  πολιτική  |  μόδα

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ