ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το παλάτι έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το γεγονός

Surprise, surprise η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi σε μια μυστική τελετή στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge του κάστρου Windsor.

O γάμος των δύο ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαϊου όμως αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊό. Μάλλον το ζευγάρι δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι που η «πανδημία» τους το επιτρέψει να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους έτσι πήραν την απόφαση να το κάνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με λίγους καλεσμένους.

Το παλάτι έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το γεγονός στο οποίο βλέπουμε τους νιόπαντρους πιο ευτυχισμένους από ποτέ. Στην τελετή φυσικά παρών ήταν και η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο που στάθηκαν στο πλάι της αγαπημένης τους εγγονής.
Η Βεατρίκη με την επιλογή του νυφικού της τίμησε ιδιαίτερα την βασίλισσα αφού φόρεσε ένα δικό της vintage φόρεμα. Το φόρεμα σχεδίασε ο Norman Hartnell για την βασίλισσα και η ίδια το φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας «Λόρενς της Αραβίας» το 1962. Ο Norman είχε σχεδιάσει και το νυφικό της βασίλισσας και το στέμμα της το οποίο δανείστηκε η Βεατρίκη.

Η Βεατρίκη έκανε μετατροπές στο φόρεμα από ballon shaped σε a-line και τα μανίκια από τιράντες έγιναν Puffy sleeves. Το νυφικό είχε διαμαντένια embellishments, σατέν λεπτομέρεια στο κάτω μέρος του και τετραγωνισμένο neckline.

Η τιάρα που φόρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο της δεν έχει φορεθεί ποτέ ξανά από κανένα άλλο μέλος της βασιλική οικογένειας εκτός από την Βεατρίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ