ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν η ''κόντρα δίχως τέλος'' κι όμως μάλλον τελείωσε. Η Madonna διοργάνωσε το καθιερωμένο after party της και στους καλεσμένους βρισκόταν, όλως παραδόξως, και η Lady Gaga. Ο μοναδικός φωτογράφος του event ήταν ο JR που απαθανάτιζε τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς αποκλειστικά για το περιοδικό ΤΙΜΕ. Μία απ' αυτές τις φωτογραφίες έμελλε να επισκιάσει ολόκληρη την απονομή των Oscars και όλα τα άλλα after parties, τουλάχιστον για τους music fans.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Madonna και η Gaga ξαπλώνουν στο photobooth του πάρτι, με τη Madonna να αγκαλιάζει την Gaga και την Gaga να φαίνεται ευτυχισμένη. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έγινε viral, στα media, στα social media, παντού.

Για να λέμε την αλήθεια, εδώ και χρόνια υπάρχει μεταξύ τους μια ανεπίσημη κόντρα κατά την οποία και οι δύο άφηναν αιχμές και υπονοούμενα η μία για την άλλη. Μέχρι πρόσφατα, τον Δεκέμβριο του 2018, η Madge κατηγόρησε την Gaga και την ατάκα που λέει σε όλες τις απονομές ''Μπορεί να υπάρξουν 100 άνθρωποι σε ένα δωμάτια και 99 θα πουν πως δεν πιστεύουν σε εσένα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας και αλλάζει όλη η ζωή σου'' λέει η Gaga και η Madonna τόνισε πως μοιάζει με την δική της ατάκα ''Αν υπάρχουν 100 άνθρωποι και 99 πουν πως τους άρεσε, θα θυμάμαι μόνο αυτον που δεν του άρεσε'' που έλεγε κατά την περίοδο του ''Like a Virgin''. 

Αυτά. 

Τέλος εποχής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
oscars  |  madonna  |  lady gaga  |  time  |  after party  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ