ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Παραμένει αποκλεισμένος από την πλατφόρμα του Facebook

Το Facebook απέσυρε ένα βίντεο με μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος από την πλατφόρμα, έγινε γνωστό από μια εκπρόσωπο Tύπου της εταιρείας.

Η Lara Trump, η οποία είναι παντρεμένη με τον γιο του Τrump, Eric, και προσφάτως εντάχθηκε στο δυναμικό του Fox News ως συνεργάτιδα, θέλησε να προμοτάρει μια συνέντευξη με τον Τραμπ για τη διαδικτυακή εκπομπή της «The Right View» με αναρτήσεις της στο Instagram.

Κατόπιν, ανήρτησε ένα screenshot από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Facebook, με το οποίο την ενημέρωναν ότι το βίντεό της με τον Τραμπ να μιλάει αποσύρθηκε, με την εταιρεία να επικαλείται την απαγόρευση που έχει επιβάλει στους λογαριασμούς του.

Ο Donald Trump έχει αποκλειστεί από το Facebook και το Instagram επ’ αόριστον, για υποκίνηση βίας μετά τις βίαιες ταραχές της 6ης Ιανουαρίου από υποστηρικτές του στο αμερικανικό Καπιτώλιο στην Washington.

«Βάσει του αποκλεισμού που έχουμε επιβάλει στους λογαριασμούς του Donald Trump στο Facebook και το Instagram, επιπλέον περιεχόμενο που θα αναρτάται με τη φωνή του Donald Trump θα αποσύρεται και θα οδηγήσει σε περαιτέρω περιορισμούς στους λογαριασμούς του», σημειώνεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με πληροφορίες από AΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ