ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το block θα σταματήσει να ισχύει αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες

Το πάγωμα των λογαριασμών του Donald Trump για δύο χρόνια ανακοίνωσε το Facebook, παρατείνοντας την αναστολή τους η οποία είχε τεθεί με τη δικαιολογία ότι ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υποκινεί βίαια επεισόδια.

Ο Donald Trump έκανε λόγο για «προσβολή» ενώ σε δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ανέφερε: «Δεν θα πρέπει να τους επιτρέπεται τέτοια λογοκρισία χωρίς συνέπειες. Στο τέλος θα νικήσουμε, η χώρας μας δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτήν την κατάχρηση».

Το Facebook ανακοίνωσε επίσης ότι θα επανεκτιμήσει τη στάση του το 2023 και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα μπορεί να επιστρέψει παρά μόνο όταν «οι κίνδυνοι για την ασφάλεια του κοινού θα έχουν εξαλειφθεί».

Μέχρι το 2023, οι χρήστες θα μπορούν να διαβάζουν παλαιότερες αναρτήσεις του στο Facebook. Όσον αφορά στο Twitter του επέβαλε μόνιμο ban και όπου δεν υπάρχει ίχνος του λογαριασμού του μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, το Facebook ετοιμάζεται να εφαρμόσει τους κανόνες που ισχύουν για τους απλούς χρήστες και σε πολιτικούς, ενώ ανακοίνωσε ότι θα αυστηροποιήσει τους κανόνες του σε συνθήκες κοινωνικών αναταραχών και βίας

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ