ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι πρώτες εντυπώσεις και το τρολ

Ως γνωστό, ο Donald Trump έχει αποκλειστεί από όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως θα περιμένες, επίσης, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωση πως θα λανσάρει το δικό του κοινωνικό δίκτυο όπου ''ο καθένας θα μπορεί να μλά ελεύθερα''. 

Το εν λόγω social mediumn λοιπόν κυκλοφόρησε και δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Έχει όνομα ''From the desk of Donald J. Trump'' και θα λειτουργεί σαν μέσο που θα δημοσιεύει τις δηλώσεις και τα δελτία Τύπου του Trump. Όπως είπε η δημοσιογράφος της New York Times, Kara Swisher, μιλώντας στο BBC Radio 4 ''είναι blog. Σκέφτηκα πως το 2002 πήρε τηλέφωνο και ζητά το blog του πίσω. Δεν ξέρω ποιο είναι το γενικό του πλάνο, γιατί έχει εξαιρετικούς ψηφιακούς συμβούλους. Είναι απλά η αρχή των προσπαθειών του για να καθιερώσει μια πιο δυνατή ικανότητα συμμετοχής στα ψηφιακά Μέσα''. 

Φυσικά η σελίδα δεν θα μπορούσε να μην θυμίζει το αγαπημένο κοινωνικό δίκτου του Trump, το Twitter, που χρησιμοποιούσε σχεδόν καθημερινά για οτιδήποτε ήθελε να δηλώσει πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας του. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες εντυπώσεις ήταν... μπερδεμένες και το τρολάρισμα ξεκίνησε και επίσημα, από τον αγαπημένο τρολ λογαριασμό @sainthoax. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ