ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μαρία Στυλιανού

«Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση σοβαρά...»

Όλοι μένουμε σπίτι. Κάποιοι celebrities έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό, κάποιοι προσπαθούν να μας ανεβάσουν την ψυχολογία με συναυλίες από το Instagram και άλλοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους μας και μας συμβουλεύον να ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Είναι πραγματικά περίεργη η περίοδος που διανύουμε με το ποιο απλό να είναι να ανοίγουμε το Instaram και να παρακολουθούμε live την Miley Cyrus και την Demy Lovado να κάνουν chit chat στο χαλαρό.

Η αγαπημένη μας Jennifer Aniston αποφάσισε με την σειρά της να στείλει το δικό της μήνυμα υπενθυμίζοντας μας πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε σπίτι.

«Είναι μία κρίσιμη στιγμή όμως ας σκεφτούμε ότι το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ενημερωμένοι, ψύχραιμοι και στο σπίτι. Μείνετε μακριά από μέρη με συνωστισμό και βοηθήστε ώστε να μην εξαπλωθεί ο ιός. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση σοβαρά και να προστατέψουμε τους γύρω μας. Αν είσαι νέος και υγιής θυμήσου πως ο αυτοπεριορισμός στο σπίτι δεν είναι μόνο για σένα αλλά και για εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε», έγραψε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ