ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η Samantha Markle ξανακτύπησε για ακόμα μια φορά εναντίον της ετεροθαλής αδερφής της, Meghan Markle. Mετά το δημοσίευμα του περιοδικού People όπου πέντε ανώνυμοι φίλοι της δούκισας του Sussex την αποθέωναν για τον υπέροχο χαρακτήρα της και τον τρόπο που έχει φερθεί στην οικογένειά της, η Samantha δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε μέσω twitter.

«Σταματήστε τα fake news» απάντησε στους πέντε φίλους της Meghan Markle που υποστήριξαν : «Θέλουμε να αντισταθούμε στο παγκόσμιο bullying που γίνεται στην Μeghan και να πούμε την αλήθεια για τη φίλη μας».

Σύμφωνα με την Samantha Markle το συγκεκριμένο δημοσίευμα του περιοδικού είναι άλλο ένα κόλπο της ομάδας δημοσίων σχέσεων της αδελφής της.

«Όταν ένας νάρκισσος άνθρωπος χάνει τον έλεγχο που έχει πάνω σου, προσπαθεί να ελέγξει πως σε βλέπουν οι άλλοι. Και αν αυτός ο νάρκισσος άνθρωπος έχει και πολλά λεφτά πια, πληρώνει μια ακριβή ομάδα PR για να αλλάξει το πως την βλέπει ο κόσμος».

Η Samantha αναφέρθηκε και στον πατέρα τους λέγοντας: «Ο μπαμπάς της έδωσε τα πάντα και ήταν καταπληκτικός σε όλη της τη ζωή μέχρι να ανακοινώσει τον αρραβώνα της. Αυτή είναι εκείνη που του γύρισε την πλάτη. Πρέπει να υπάρχει μια νέα διάγνωση που ονομάζεται ’καιπολύσαςπέφτω”».

Την ίδια ώρα, στενή φίλη της Meghan Markle υποστήριξε στο περιοδικό People  ότι η πρώην ηθοποιός δεν αγνοούσε τον πατέρα της και πως του έγραψε μια επιστολή μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Στην επιστολή, έγραφε: «Μπαμπά, σ′ αγαπώ. Έχω μόνο έναν πατέρα. Παρακαλώ σταμάτα να με θυματοποιείς μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε τη σχέση μας» Στην απάντησή του, ο πατέρας της τής ζητούσε να φωτογραφηθούν μαζί. «Πατέρα, αυτό είναι το αντίθετο από αυτό που σου λέω εγώ», φέρεται να είχε απαντήσει η Μeghan.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ