ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Ellie Goulding παντρεύτηκε τον Caspar Jopling και όλη η τελετή κέρδισε το ενδιαφέρον μας τόσο για το νυφικό και τις λεπτομέρειες του όσο και για τους λαμπερούς καλεσμένους. 

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα από την creative director του οίκου Chloé, Natacha Ramsay-Levi, με κολάρο από δαντέλα και ένα μακρύ βέλο που είχε κεντημένα πάνω τα αρχικά γράμματα του ζευγαριού. Επιπλέον, το μεσοφόρι είχε κεντημένο στο χέρι το Λευκό Τριαντάφυλλο του York, το σύμβολο δηλαδή του Yorkshire απ' όπου και κατάγεται ο Jopling, με λεπτομέρειες από γυαλί. 

Λόγω των πολλών λεπτομερειών, το μεταξωτό φόρεμα χρειάστηκε πάνω από 640 ώρες για να γίνει, με το βέλο να ''απαιτεί'' ακόμα 591 ώρες.  

''Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να συνεργαστώ με την Natacha και τον Chloé για το νυφικό μου. Αγάπησα το brand αυτό και την υπέροχη δουλειά τους, ήταν επόμενο να παίξει τόσο μεγάλο μέρος στη μέρα αυτή. Δούλεψα μαζί με τη Natacha για να δημιουργήσουμε κάτι διαχρονικό και κλασικό αλλά με το όλο πνεύμα του οίκου. H Natacha είναι πολύ ταλαντούχα, δεν εχω νιώσει ξανά τόσο ξεχωριστή από τότε που δοκίμασα πρώτη φορά το φόρεμα, στις πρόβες νυφικού στο Παρίσι. Ήταν εκπληκτικό να βλέπω το πόση δουλειά έγινε και πόση προσοχή στη λεπτομέρεια'' είπε η Goulding. 

Να πούμε πως ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Katy Perry με τον Orlando Bloom, η Sienna Miller, η πριγκίπισσα Eugenie και η πριγκίπισσα Beatrice.


(A-Δ) Το πίσω μέρος του νυφικού και κοντινό στις λεπτομέρειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ