ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Φυσικά η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκανε μετατροπές στο φόρεμα

Θυμάστε το όμορφο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στον γάμο της η πριγκίπισσα Βεατρίκη ο οποίος έγινε σχεδόν κρυφα με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Αρχικά να σας υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι μια δημιουργία του σχεδιαστή Sir Norman Hartnell και η ίδια το φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας «Λόρενς της Αραβίας» το 1962. Ο Norman είχε σχεδιάσει και το νυφικό της βασίλισσας και το στέμμα της το οποίο δανείστηκε η Βεατρίκη.

Φυσικά η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκανε μετατροπές στο φόρεμα από ballon shaped σε a-line και τα μανίκια από τιράντες έγιναν Puffy sleeves. Το νυφικό είχε διαμαντένια embellishments, σατέν λεπτομέρεια στο κάτω μέρος του και τετραγωνισμένο neckline.

Η τιάρα που φόρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο της δεν έχει φορεθεί ποτέ ξανά από κανένα άλλο μέλος της βασιλική οικογένειας εκτός από την Βεατρίκη.

Λοιπόν πλέον το φόρεμα αυτό θα εκτίθεται στο παλάτι του Windson. Μαζί με το φόρεμα θα εκτίθενται και τα νυφικά της παπούτσια. Πρόκειται για τις nude Valentino γόβες που επέλεξε να φορέσει και στον γάμο του William και της Kate το 2011.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ