ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μέσα από τη διασκευή του τραγουδιού της.

Με μεγάλη εμπειρία τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στα media, η Jennifer Lopez, δίνει με κάθε αφορμή «τυράκια» στα tabloids για την προσωπική της ζωή.

Έτσι, με αφορμή την επανακυκλοφορία του τραγουδιού “Love Make the World Go Round”, που είχε κυκλοφορήσει το 2016 ως αφιέρωμα στα θύματα της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Pulse, η ίδια έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘TODAY’.

Ο παρουσιαστής, Hoda Kotb, δεν μπόρεσε να αντισταθεί, και την ρώτησε για τις φωτογραφίες της με τον Ben Affleck, που την δείχνουν σε τρυφερά ενσταντανέ, με την ίδια να απαντά «Το τραγούδι κυκλοφόρησε μετά από πέντε χρόνια ξανά. Και πιστεύω ότι το μήνυμα του να αγαπά ο ένας τον άλλο, να έρχεται κοντά ο ένας στον άλλο και η αγάπη δεν ήταν ποτέ τόσο επίκαιρη όσο είναι αυτή τη στιγμή».

Να θυμίσουμε, ότι η λατίνα superstar είχε ξαναδώσει συνέντευξη στο περιοδικό, μιλώντας για το άλμπουμ της που είχε κυκλοφορήσει την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό. Ενώ έλεγε ότι «τότε υπήρχε αγνότητα και αγάπη», αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα, «υπήρχαν πολλές φορές στη ζωή μου που δεν ένιωθα ευτυχισμένη, όπως όλοι. Πιστεύω είμαι καλή στο να το κρύβω από το κοινό γιατί δεν νιώθω ότι είναι ένα πρόβλημα δικό τους που πρέπει να κουβαλούν. Είμαι στη βιομηχανία του θεάματος. Βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά που είμαι εκεί έξω γιατί νιώθω ότι αυτό έχουν ανάγκη οι άνθρωποι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ