ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σταύρη Φράγκου

Τι είπε η συγγραφέας του Sex and the City για το reboot

Το Sex And The City επιστρέφει στο HBO Max με 10 επεισόδια και τίτλο ''And Just Like That''. Οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis θα επιστρέψουν στις οθόνες χωρίς την Kim Cattrall, κάτι το οποίο εννοείται δεν πέρασε απαρατήρητο με αρκετούς από τους φαν της να θέλουν να ακυρωθεί η σειρά.

Η Kim Cattrall όσες φορές ρωτήθηκε για την αναβιώση του Sex And The City, ήταν αρκετά ξεκάθαρη για το ότι δεν επιθυμεί την ιδέα μίας αναβίωσης του, ενώ είχε και μία δημόσια διαμάχη με τη συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker.

Η Candace Bushnell, η συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά, όπως δήλωσε στο Page Six, πιστεύει ότι το reboot μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη Samantha επειδή ανοίγει την πόρτα για τους άλλους χαρακτήρες να εξερευνήσουν τη δική τους σεξουαλικότητα.

"Ξέρετε, νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. Η Kim είναι 64 και πήρε την απόφασή της. Είμαι σίγουρη πως έχει σίγουρα 10 πολύ καλούς λόγους και το σέβομαι. Νομίζω επίσης ότι θα είναι ενδιαφέρον. Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, όπως η Miranda. Είμαστε όλες Mirandas. Η Miranda είναι ένας χαρακτήρας που έχει ενδιαφέρον, όμως δεν ξέρω τι θα κάνουν με αυτήν" είπε η Bushnell.

"Η Samantha θα τις εμπνέει πάντα, οπότε, φαντάζομαι ότι το πνεύμα της θα είναι εκεί και αυτή η έμπνευση τους δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητα με διαφορετικούς χαρακτήρες".

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ