ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Γιατί τους χρειάζεται τόσος χρόνος; Σε εμένα παίρνει 10 με 15 λεπτά»

H αγαπημένη σειρά The Crown του Netflix έχει πολλούς fans ανά το παγκόσμιο αφού η πολυτάραχη ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας φαίνεται να είναι τα ένα topic που ενδιαφέρει τους θεατές.

Παρόλο που οι περισσότεροι παρακολουθούν την σειρά μερικά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνούνται κατηγορηματικά να το κάνουν όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Η πριγκίπισσα Άννα μιλώντας σε ντοκιμαντέρ για τα 70α γενέθλιά της αναφέρθηκε και στην σειρά. Όπως δήλωσε έχει δει κάποια επεισόδια τα οποία χαρακτήρισε "αρκετά ενδιαφέροντα". Αυτό που ωστόσο της έκανε εντύπωση είναι το πόση ώρα χρειάζεται η παραγωγή να ετοιμάσει τα μαλλιά της.

Η ηθοποιός Erin Doherty η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Aννα είχε δηλώσει ότι «Το μακιγιάζ έπαιρνε κυριολεκτικά 10 λεπτά, αλλά τα μαλλιά, μερικές φορές θα χρειάζονταν δύο ώρες»

Πάνω σε αυτή την δήλωση στάθηκε η πριγκίπισσα Άννα η οποία σχολίασε ότι «Στην πραγματικότητα διάβασα ένα άρθρο τις προάλλες, δεν βλέπω Netflix ούτε το Crown, και η ηθοποιός μιλούσε για πόσο καιρό τους παίρνει να κάνουν τα μαλλιά της όπως τα έκανα εγώ και σκέφτομαι, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Γιατί τους χρειάζεται τόσος χρόνος; Σε εμένα παίρνει 10 με 15 λεπτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ