ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μιλάει για τους συνεργάτες, τους τηλεθεατές της, τον τρόπο που λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια και ζητάει συγγνώμη.

Ενώ πριν από ένα μήνα η Ελένη Μενεγάκη τηρούσε σιγή ιχθύος για την αποχώρησή της από την τηλεόραση τουλάχιστον για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν τώρα όσο πλησιάζει η ώρα που η εκπομπή της θα ρίξει οριστικά αυλαία μιλάει για τους συνεργάτες, τους τηλεθεατές της, τον τρόπο που λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια και ζητάει συγγνώμη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή της σήμερα η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι είναι μια απρόβλεπτη παρουσιάστρια και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της τόσα χρόνια και ζήτησε συγγνώμη για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισαν όσο δούλευαν μαζί της επειδή δεν έχει καθόλου οργάνωση.

«Τη σκαλέτα της εκπομπής την κάνουμε για να μην την ακολουθούμε… Θέλω να πω σ’ αυτό το σημείο ένα μεγάλο μπράβο γιατί είμαι η πιο απρόβλεπτη παρουσιάστρια, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν άνθρωπο οργανωμένο και συντονισμένο γιατί εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση με την οργάνωση, οπότε τα χίλια μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους…. Μπράβο όχι μόνο στα παιδιά που είναι σήμερα εδώ αλλά όλα που έχουν δουλέψει μαζί μου… πολλές φορές καταλάβαινα την ταραχή τους μέχρι να με συνηθίσουν και πιστεύω πώς ποτέ κανείς μου δεν έπληξε ποτέ. Ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε όλους μου τους συνεργάτες. Άλλη ώρα περίμενε να πει κάποιος το θέμα του άλλη ώρα το έλεγε γιατί για κάποιο λόγο δεν ξέρω πώς να σας το πω αλλά έχω γεννηθεί μέσα στην τηλεόραση και νομίζω ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, οπότε συγγνώμη αλλά και σας ευχαριστώ όλους»

Δείτε το βίντεο

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ