ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σαράντης Μαριεττής

Η Michelle Obama έστειλε ένα μήνυμα διαβεβαίωσης σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως.

Η πρώην πρώτη κυρία θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα νέα παιδιά παγκοσμίως και ιδιαίτερα στα κορίτσια τονίζοντας τους ότι δεν είναι αναγκαίο να ανησυχούν για κάποια προβλήματα, στα οποία δε βρίσκουν απαντήσεις, διότι και οι ίδιοι οι ενήλικες κάποιες φορές αδυνατούν.

Πρόσθεσε επίσης, ότι είναι εντάξει να μη ξέρεις ποια είσαι και τι κάνεις ή τι θέλεις ακριβώς και πως οι απαντήσεις θα έρθουν τη σωστή στιγμή.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο ανάρτησε στο twitter αναφέρθηκε και στις μεγαλύτερες γυναίκες τονίζοντας πως: «Και αν είσαι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερη, "ταρακουνιέσαι" με την ιδέα ότι κάπως ή κάποια μέρα ξυπνάς και η ομίχλη εξαφανίζεται και η ζωή είναι απλή», είπε η Obama.

Στη συνέχεια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram της όπου ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης των νεαρών αναγνωστών και χαρτόδετων βιβλίων γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν την ευκαιρία να διευρύνω την κοινότητά μας και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τους νέους να διαβάσουν καθώς ξεκινούν τα ταξίδια τους να "γίνουν"».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

 Today’s the day! You can find the young readers’ edition and paperback edition of Becoming wherever books are sold. I’m so grateful to have this opportunity to widen our community, and I'm especially excited for young people to read along as they begin their journeys of becoming. pic.twitter.com/iUonQxJ91l

— Michelle Obama (@MichelleObama) March 2, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ