ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Για ακόμα μια χρονιά το twitter ήταν πρωταγωνιστής στις διαδικτυακές συζητήσεις με τα hashtags να... παίρνουν φωτιά. Κάθε event που απασχολεί τον κόσμο έχει το δικό του hashtag με το οποίο ο κόσμος συζητά, ενημερώνει και ενημερώνεται. 

Αυτές λοιπόν οι... διέσεις που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο φέτος. 

1. #JeSuisParis
To hashatg που δημιουργήθηκε μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι είναι και το πιο δημοφιλές της χρονιάς. 

2. #BlackLivesMatter 
Τα γεγονότα στο Ferguson, μετά τον άδικο θάνατο του Michael Brown έφεραν το συγκεκριμένο hashtag στη δεύτερη θέση, με περισσότερα από 9 εκατομμύρια tweets από ανθρώπους που δημοσιοποιούσαν περιστατικά αστυνομικής βίας και δαικρίσεων κατά της μαύρης κοινότητας της Αμερικής. 

3. #MarriageEquality
To δικαίωμα των ομοφυλοφίλων στο γάμο δημιούργησε αυτό το hashtag που εκτοξεύτηκε αμέσως μετά τη νομιμοποίηση των εν λόγω γάμων στις ΗΠΑ και την καθολική Ιρλανδία. 

4. #RefugeesWelcome 
Οι πρόσφυγες απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν τα Μέσα, και το twitter δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο. 

5. #ΙStandWithAhmed 
Ahmed είναι ο πιτσιρικάς που συνελήφθη γιατί πήρε στο σχολείο του ένα ρολόι που κατασκεύασε, και που κάποιοι νόμισαν πως ήταν βόμβα. Στο πλευρό του στάθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι όπως και ο Barack Obama. 

6. #NationalElections
Από το twitter δεν ελειψαν ούτε φέτος οι πολιτικές αντιπαραθέσεις. Έτσι, με αφορμή τις εκλογές σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Ινδία, το συγκεκριμένο hashtag ανέβηκε ψηλά στη λίστα, για ακόμα μια χρονιά.

7. #FIFAWWC
To παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών  πραγματοποιήθηκε φέτος στον Καναδά και στάθηκε η αφορμή για διάφορες διαδικτυακές συζητήσεις. 

8. #PlutoFlyby
Πριν πέντε περίπου μήνες, η NASA παρουσίασε τον Πλούτωνα μέσα από τις πρώτες καθαρές εικόνες του και ήταν αρκετές για να οδηγήσουν το συγκεκριμένο hashtag στη δεκάδα. 

9. #TheDress
Ποιος μπορεί να ξεχάσει ''Το Φόρεμα''; Το πιο περίεργο viral post της χρονιάς είναι επάξια στη δεκάδα αφού απασχόλησε όσο τίποτα άλλο τους πρώτους μήνες του 2015. 

10. #Caitlyn_Jenner
Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Η Caitlyn Jenner ήταν παντού!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ