ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μαρία Στυλιανού

«Η πιο εντυπωσιακή πρώτη κυρία στην αμερικανική ιστορία»

Οι fans της Melania Trump εξακολουθούν να είναι εξοργισμένοι που η πρώτη κυρία της Αμερικής δεν φωτογραφήθηκε ακόμα σε εξώφυλλο fashion περιοδικού όπως η Voque και το Elle ενώ η Michelle Obama εμφανίστηκε σε 12 εξώφυλλα κατά την διάρκεια των 8 χρόνων της στο Λευκό Οίκο.

Ο συντηρητικός ηθοποιός James Woods είναι γνωστός για τις «επιθέσεις» του σε εκδότες οι οποίοι δεν προβάλουν την Melania. Το Σαββατοκύριακο έγραψε στο twitter ότι από την ημέρα που ο σύζυγός της εκλέχτηκε πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο.

«Αν χρειάζεστε περαιτέρω αποδείξεις για την απογοητευτική προκατάληψη των φιλελεύθερων mainstream media, η πιο εντυπωσιακή πρώτη κυρία στην αμερικανική ιστορία δεν έχει κοσμήσει ποτέ με την παρουσία της το εξώφυλλο κανενός style περιοδικού της Αμερικής.» έγραψε o Woods δημοσιεύοντας μια πρόσφατη φωτογραφία της.

Ο ίδιος έχει μοιραστεί ξανά παρόμοια μηνύματα με αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το τελευταίο του ξεκίνησε ένα debate στο twitter για το αν τελικά πρέπει να βρίσκεται η πρώτη κυρία σε εξώφυλλα περιοδικών.

«Αυτά τα περιοδικά είναι για τα σκουπίδια. Δεν αξίζουν να έχουν την καταπληκτικά όμορφη Πρώτη Κυρία στα εξώφυλλά του» έγραψε κάποιος.

Κάποιοι άλλοι πάλι έγραψαν ότι «Κάποια που δεν κάνει τίποτα για την συμπεριφορά του άντρα της και δεν βλέπει τίποτα κακό με το να βρίσκονται παιδιά στα κλουβιά δεν αξίζει να βρίσκεται στο εξώφυλλο κανενός περιοδικού.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Χαμός  |  Twitter  |  Melania  |  Trump  |  Περιοδικά  |  Εξώφυλλα  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ