ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry εκ νέου στη δικαιοσύνη εναντίον ταμπλόιντ

Λίγο καιρό μετά την προσφυγή της Meghan Markle κατά του ομίλου Associated Newspapers, κατηγορώντας τον ότι παραβίασε την προσωπική ζωή της δημοσιεύοντας αποσπάσματα από μια επιστολή προς τον πατέρα της Thomas Markle, τον Αύγουστο του 2018, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry αναγκάζεται και αυτός με την σειρά του να καταφύγει στα δικαστήρια.

Όπως έγινε γνωστό χτες, 7 Δεκεμβρίου, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ προσέφυγε εκ νέου στη δικαιοσύνη κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο Associated Newspapers, που εκδίδει την ταμπλόιντ Mail on Sunday, σε βάρος της οποίας έχει ήδη προσφύγει η σύζυγός του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Telegraph και το πρακτορείο ειδήσεων PA, η νομική ομάδα του δούκα και της δούκισσας του Sussex κατέθεσε τον φάκελο στα τέλη Νοεμβρίου ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, σχετικά με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο από τη Mail on Sunday, την κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail.

Όπως γράφει η Telegraph, στο εν λόγω άρθρο αναφερόταν πως ο πρίγκιπας Harry δεν είχε πλέον επαφές με το Βασιλικό Ναυτικό (Royal Marines) από τότε που αποσύρθηκε από τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο Απρίλιο. Ο Χάρι είχε πάντα στενές σχέσεις με τον στρατό, έχοντας υπηρετήσει 10 χρόνια και πραγματοποιήσει διάφορες αποστολές στο Αφγανιστάν.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ