ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ο Mel Gibson διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Winona Ryder

O Mel Gibson διέψευσε τους ισχυρισμούς της Winona Ryder ότι διατύπωσε ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια σε πάρτι. Με δήλωσή του στο Variety, εκπρόσωπος του βραβευμένου με Oσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτη είπε ότι όσα ανέφερε η Winona Ryder είναι "100% αναληθή".

"Είπε ψέματα πριν από μια δεκαετία, όταν μίλησε στον Τύπο και λέει ψέματα και τώρα" ανέφερε. Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η Winona Ryder ρωτήθηκε αν έχει βιώσει ποτέ αντισημιτισμό στην κινηματογραφική βιομηχανία και απάντησε με μία ιστορία για τον Mel Gibson, στην οποία είχε αναφερθεί και στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 2010 στο GQ.

"Ήμασταν σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο με έναν από τους καλούς μου φίλους" είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός. "Και ο Mel Gibson κάπνιζε πούρο, και όλοι συζητούσαμε και είπε στον φίλο μου, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος: "Ω, περίμενε, θα κολλήσω AIDS;" Και τότε προέκυψε κάτι για τους Εβραίους και είπε: "Εσύ γλύτωσες από το φούρνο, έτσι;"".

Η Winona Ryder ισχυρίστηκε ότι ο Mel Gibson αργότερα προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που ο εκπρόσωπός του διαψεύδει επίσης ως αναληθές. "Είπε ψέματα ότι προσπαθούσε να της ζητήσει συγγνώμη" αναφέρεται στην απάντηση. "Προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της, πριν από πολλά χρόνια, για να την αντιμετωπίσει για τα ψέματα της και αρνήθηκε να βρεθεί απέναντί του" σημειώνεται στην απάντηση του εκπροσώπου του Mel Gibson.

Η Winona Ryder αντέδρασε στη διάψευση του ηθοποιού. "Πιστεύω στη λύτρωση και τη συγχώρεση και ελπίζω ότι ο Mel Gibson βρήκε έναν υγιή τρόπο για να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του, αλλά δεν είμαι ένας από αυτούς. Γύρω στο 1996, ο φίλος μου Κέβιν Οκόιν και εγώ γίναμε αποδέκτες ρητορικής μίσους. Είναι μια οδυνηρή και ζωντανή ανάμνηση για μένα. Μόνο με την αποδοχή της ευθύνης για τη συμπεριφορά μας σε αυτήν τη ζωή, μπορούμε να επανορθώσουμε και να σεβαστούμε αληθινά ο ένας τον άλλον και του εύχομαι να είναι καλά στο ταξίδι της ζωής του", υπογράμμισε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ