ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μετά το τριήμερο πάρτι του Usain Bolt στο Ρίο για τα γενέθλιά του, έκανε ένα μικρό διάλειμμα κατά της διάρκειας της πτήσης προς Λονδίνο και ξανά προς την δόξα τραβά.

Από την Δευτέρα το βράδυ ο Τζαμαϊκανός αθλητής αλωνίζει στα νυχτερινά κέντρα, παρέα με πολλές θηλυκές παρουσίες. Τελευταία του εμφάνιση ήταν την Τετάρτη το βράδυ όπου βρέθηκε στο κλαμπ Libertine και ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μόνο οι 12 σαμπάνιες που παρήγγειλε, κόστιζαν 10.500 ευρώ, ενώ νωρίτερα, είχε δειπνήσει παρέα με τρεις κοπέλες στο γνωστό εστιατόριο Nobu.

Αλλά και τα προηγούμενα βράδια του στην πόλη δεν ήταν πολύ διαφορετικά. Την Τρίτη επισκέφθηκε το Tape όπου ξόδεψε 7.000 ευρώ και εθεάθη να χορεύει άκρως προκλητικά με μία από τις συνοδούς του: «Από ένα σημείο και μετά ήταν σαν να κάνουν σεξ!», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ενώ την πρώτη βραδιά που βρέθηκε στην πόλη εθεάθη με συνοδεία δύο γυναικών στο νυχτερινό κέντρο του Σόχο, Cirque le Soir. Εννοείται ότι σε όλες τις περιπτώσεις, γυρνούσε στο ξενοδοχείο μετά τις 5 τα ξημερώματα και ποτέ μόνος…

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ