ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό και κλείσει η εκπομπή «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε κλάματα on air αφού μετά από τόσα χρόνια πορείας δεν είναι εύκολο το αντίο.

O Alpha και οι συντελεστές της εκπομπής της ετοίμασαν ένα βίντεο αφιέρωμα για τα 15 χρόνια που βρίσκεται στον σταθμό και την πορεία της. Αυτό που έκανε όμως την Ελένη να κλάψει ήταν τα τραγούδια της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου που ακούστηκαν.

Η ίδια θέλησε να μιλήσει και να εξηγήσει την συγκίνησή της σε μια ομολογούμενος σπάνια εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό. Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη»

Μετά τα λόγια της παρουσιάστριας στον αέρα βγήκε και η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία έκλεγε και αυτή και ανέφερε ότι «Για εμένα δεν υπάρχει κανένα τέλος… Αυτή η πορεία, αυτό το ταξίδι είναι πάνω από αρχή και τέλος… μου είναι δύσκολο αυτό που κάνω εγώ τώρα… Να είναι όλα τέλεια και μαγικά! Επειδή εγώ σε ξέρω θα πω… Επειδή το μυαλό σου είναι η δύναμή σου, τώρα ήρθε η ώρα να περάσει η δύναμη από το μυαλό στην καρδιά σου και να είναι η καρδιά σου δυνατή».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ