ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μαρία Στυλιανού

«Προσωπικά νιώθω ότι αδικήθηκα σε όλη τη διαδικασία...»

Υπήρξαν αρκετοί συμμετέχοντες στο φετινό GNTM οι οποίοι θεωρήθηκαν φαβορί από την πρώτη κιόλας audition ωστόσο οι κριτές έκριναν ότι δεν έπρεπε να περάσουν στο σπίτι του παιχνιδιού το οποίο φιλοξενεί άντρες και γυναίκες αυτή την χρονιά.

Μία από αυτές είναι και Χριστίνα Κανελλοπούλου η 22χρονη κούκλα σύντροφος του γνωστού πολίστα Κώστα Κοκκινάκη που συμμετείχε και στο πρώτο Survivor.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή το μοντέλο δήλωσε πως θεωρεί ότι ο χαρακτήρας της ήταν αυτός που δεν την έβαλε στο παιχνίδι αφού δεν δημιουργούσε ίντριγκες ενώ για τον σύντροφό της είπε ότι την στήριζε από την αρχή.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας ένιωσα καλά και είχα αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα ότι πήγα καλά και μπόρεσα να ακούσω κάποια σχόλια των κριτών και καθησυχάστηκα, λέω πέρασα. Δεν σου αιτιολογούν το λόγο που κόβεσαι. Σε μερικά παιδιά το κάνανε, σε εμένα όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να διαλέξουν 20 άτομα. Προσωπικά νιώθω ότι αδικήθηκα σε όλη τη διαδικασία. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δείξω κάτι στην επόμενη φωτογράφιση, αλλά εντάξει. Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου δεν θα τους έκανε, γιατί είμαι πολύ προσγειωμένη, δεν θα κάνω εύκολα ίντριγκες, οπότε πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο αυτό. Ο Κώστας ήταν υπέρ στο να πάω, ήθελε πολύ. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου. Δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Μου είπε ότι αξίζω, γιατί ξέρει τον εαυτό μου, τον χαρακτήρα μου, τις προσπάθειες που έχω κάνει στο χώρο της μόδας. Ότι δεν πέρασα στο GNTM, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κάτι άλλο.»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ