ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο διάλεξε η κόρη του Robin Williams για να τιμήσει τον πατέρα της που έφυγε από την ζωή. Θέλει να τον κουβαλά πάντα μαζί της, έτσι αποφάσισε να κτυπήσει ένα τατουάζ που συνδέεται μαζί του.

Η Zelda Williams μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media, που έδειχνε το δεξί της χέρι στο οποίο βρίσκεται το σχετικό τατουάζ. Η κόρη του ηθοποιού πόσταρε την ημερομηνία γέννησης του πατέρα της 7.21.51.

«Για τον poppo. Όσον αφορά το Instagram, δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ με τόσους ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται και κάνουν κατάχρηση των οικογενειακών μου φωτογραφιών. Για να είμαι το ξεκαθαρίσω. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός μου λογαριασμός. Έχω Twitter και αυτό. Αν άλλα άτομα ποστάρουν σχόλια και φωτογραφίες ισχυριζόμενοι πως είναι η οικογένειά μου σας παρακαλώ μην τους στείλετε προσωπικές μου πληροφορίες. Μπορεί να προσπαθούν αν σας εξαπατήσουν.  For the record, κανείς δεν μίλησε, ούτε πρόκειται να μιλήσει ποτέ για μένα. Ευχαριστώ».

Η 25χρονη  είχε αναγκαστεί να αφήσει το Twitter μετά τον θάνατο του πατέρα της, όταν έπεσαν πολλά trolls. Τώρα επέστρεψε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ