ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

INTERVIEWS

Το «Perfect Martini» (καθημερινά 24.00-02.00 και Σάββατο 19.00-21.00, Love FM 100.7.) αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση στα κυπριακά ερτζιανά. Ο DJ Mario, ο άνθρωπος πίσω από την εκπομπή, μάς μιλάει γι’ αυτήν, το ραδιόφωνο και τη μουσική.

Συνέντευξη στον Παύλο Χατζηλοϊζου

Μάριε, συνεργάζεσαι για δεύτερη χρονιά με το Love FM 100.7. Πώς είναι να κάνεις εκπομπή στο πιο ερωτικό ραδιόφωνο της Κύπρου;
Είναι πολύ ενδιαφέρον, ένας καινούργιος κόσμος για μένα. Έχω την ευκαιρία να προτείνω κάτι διαφορετικό και να συνεισφέρω με τον τρόπο μου σε έναν πιο ποιοτικό ραδιοσταθμό.

Αλήθεια, σε τι διαφέρει το «Perfect Martini» από άλλες εκπομπές του κυπριακού ραδιοφώνου;
Το «Perfect Martini» έχει ένα δικό του μουσικό στυλ, πιο vintage, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίζουμε μόνο παλιά τραγούδια. Θα ακούσετε και επανεκτελέσεις πρόσφατων τραγουδιών καθώς και τραγούδια σε ύφος jazz, swing και funk, τα οποία έχουν επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Η εκπομπή είναι και για μεγαλύτερους ακροατές, που ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια, αλλά και για νεότερους, που ακούνε «πειραγμένα» τραγούδια.

Τι σχόλια λαμβάνεις από τον κόσμο;
Παίρνω πολύ θετικά σχόλια από τους ακροατές. Ήδη από την πρώτη χρονιά της εκπομπής έπαιρνα μηνύματα από κόσμο που δεν με γνώριζε καν, γι’ αυτό και συνεχίσαμε για δεύτερη χρονιά. Ελπίζω να πάμε και για τρίτη!

Πώς μπήκε το ραδιόφωνο στη ζωή σου; Ήρθε τυχαία ή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα;
Η ιδέα του ραδιοφώνου υπήρχε πάντα μέσα στο μυαλό μου, αν και θεωρώ ότι δεν έχω την κατάλληλη φωνή γι’ αυτό. Όταν μού έγινε η πρόταση να κάνω εκπομπή στο Love FM 100.7, αισθάνθηκα υπέροχα!

Μιας κι εργάζεσαι σε μουσικό ραδιόφωνο, ποια είναι η δική σου σχέση με τη μουσική;
Είμαι επαγγελματίας DJ τα τελευταία 22 χρόνια και έχω εργαστεί σε πολλά κλαμπ, μπαράκια και εκδηλώσεις, ενώ τώρα έχω κατασταλάξει μουσικά και εμφανίζομαι σε πριβέ πάρτι (γάμων, γενεθλίων).

Ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια αυτήν την περίοδο;
Αυτήν την εποχή, ξεχωρίζω το «Doin’ Time» της Lana Del Rey, το «La Bohème» του Kendji Girac, το «Breaking Down The Door» του Santana feat. Buika, το «Freedom» της Andreya Triana και το «Ain’t There Something That Money Can’t Buy» του Nick Waterhouse.

Πώς βλέπεις την εικόνα του σημερινού ραδιοφώνου, δεδομένου ότι κυριαρχεί το playlist;
Θεωρώ ότι οι ραδιοσταθμοί έχουν το playlist για να ελέγχουν τη μουσική που παίζουν. Εμένα αυτό δεν με εκφράζει, γι’ αυτό κι έχω το δικό μου playlist στην εκπομπή μου, αλλά μπορώ να καταλάβω και τους σταθμούς που θέλουν να κρατούν ένα επίπεδο στο μουσικό τους ύφος.

Προτιμάς να είσαι ραδιοφωνικός παραγωγός ή DJ;
Προτιμώ να είμαι DJ, γιατί νιώθω ότι ως ραδιοφωνικός παραγωγός θα δυσκολευόμουν να μεταφέρω αυτό που νιώθω για το κάθε τραγούδι, θα έμπαινα σε καλούπια και δεν θα ήμουν καλός. Αισθάνομαι ότι ως DJ μπορώ να λειτουργήσω καλύτερα.

Ποιο είναι το πιο αστείο ή περίεργο περιστατικό που σού έχει συμβεί ως DJ;
Μού έχουν τύχει διάφορα, αλλά αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι μια γιαγιά με τσεμπέρι που χόρευε r’n’b σε ένα πάρτι!

Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια προγράμματα προτιμάς;
Παρακολουθώ σειρές στη συνδρομητική τηλεόραση. Πρόσφατα είδα το «Chernobyl». Μού άρεσε πολύ το «Dead To Me» και θα συνεχίσω να παρακολουθώ το «Stranger Things». Έχω λίγο ελεύθερο χρόνο και προτιμώ να βλέπω κάτι που μού αρέσει.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σού λείπει από την τηλεόραση και που θα ήθελες να δεις;
Όχι, είμαι απολύτως καλυμμένος!

Κλείνοντας, πώς θα περάσεις το καλοκαίρι σου;

Θα περάσω 20 μέρες στην Αργάκα και μετά… επιστροφή στη δουλειά!

Note
Ο Μάριος Χρυσάνθου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1974. Σπούδασε graphic & advertising στο πανεπιστήμιο Frederick. Έχει εργαστεί ως resident DJ σε πολλά μαγαζιά και σε πριβέ πάρτι, πριν μπουν στη ζωή του το ραδιόφωνο και το Love FM 100.7.

Πηγή: THΛΕΩΡΕΣ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ