ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

INTERVIEWS

Παύλος Χατζηλοΐζου

Η ταλαντούχα ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του ΡΙΚ1.

Η ταλαντούχα ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του ΡΙΚ1. Μάς μιλάει για τη συμμετοχή της στο «Λούνα Παρκ» και στο «Μυστικό της πεταλούδας» και όχι μόνο.

Φέτος θα έχεις διπλή τηλεοπτική παρουσία. Πώς προέκυψε αυτό;
Διπλή τηλεοπτική παρουσία, και μάλιστα στο ίδιο κανάλι και με πολλή χαρά. Προέκυψε κάπου στα τέλη Ιουλίου και την ίδια μέρα - το πώς ακόμα δεν το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι απ’ αυτά τα πράγματα που όταν γίνονται αισθάνεσαι ευγνώμων και τυχερός.

Θα έχεις μόνιμο ρόλο στη σειρά «Λούνα παρκ». Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τον ρόλο σου;
Θα είμαι μία εκ των τεσσάρων φίλων/ συγκατοίκων του «Λούνα παρκ». Υποδύομαι μια ανεξάρτητη, δυναμική γυναίκα που έχει μάθει να είναι κυρία του εαυτού της και να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανασφάλειες. Η Ηλιάνα είναι μια κοπέλα του σήμερα και ζει για το σήμερα. Έχει χιούμορ και έχει και ενθουσιασμό για τη ζωή. Εντάξει, κάποιες φορές χάνει και την υπομονή της.

Παράλληλα, θα εμφανίζεσαι ως γκεστ και στη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας». Τι θα δούμε σε σχέση με τον ρόλο σου;
Στο «Μυστικό της πεταλούδας» καλούμαι -ίσως για πρώτη φορά- να κάνω ένα ρόλο εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα, και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Θα δείτε μια γυναίκα επίσης δυναμική και αποφασισμένη, που ξέρει τι θέλει και πώς το θέλει. Η πρόκληση είναι μεγάλη!

Θα έλεγες ότι έχεις κοινά στοιχεία με τους ρόλους σου;
Ναι, σίγουρα έχω και με τις δύο ηρωίδες. Είναι και οι δύο δυναμικές και προσγειωμένες, ξέρουν τι θέλουν και πώς να φτάσουν κοντά του.

Με ποια κριτήρια επιλέγεις να συμμετάσχεις σε μια δουλειά;
Δεν υπάρχουν ακριβώς κριτήρια. Είναι η μέρα, η στιγμή, η ώρα και το πού σε βρίσκει το σωστό τηλεφώνημα, και αμέσως λες το «ναι». Όλα τα άλλα έρχονται στην πορεία και τις πιο πολλές φορές ξέρεις χωρίς να ακούσεις πολλά-πολλά ότι πρέπει να πεις το «ναι».

Πώς κρίνεις το επίπεδο των παραγωγών στην τηλεόραση;
Η τηλεόραση χρόνο με τον χρόνο μάς κάνει να την ανοίγουμε πιο συχνά. Θεωρώ ότι πια γίνονται δουλειές πολύ προσεγμένες και με μεγάλη ευθύνη ως προς το αποτέλεσμα και ως εκ τούτου προς τον θεατή.

Παρακολουθείς τηλεόραση;
Ναι, βέβαια! Στην καραντίνα ήμουν ξεκάθαρα τηλεορασάκιας, τώρα όμως είμαι όσο μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου.

Πώς επηρέασε η πανδημία τον χώρο της υποκριτικής, κατά τη γνώμη σου;
Τον επηρέασε όπως και όλα τα άλλα επαγγέλματα. Είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθουν τα πράγματα στους προηγούμενους ρυθμούς τους.

Πώς βιώνεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού;
Είμαι αρκετά συγκεντρωμένη στο τώρα και στο τι προκύπτει από αυτό.

Τι μαθήματα πιστεύεις ότι μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν την κατάσταση;
Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να ξεκινήσει ξανά. Το να κάνεις ένα βήμα πίσω και για λίγο να παρακολουθείς τα πράγματα είναι πολύ ωφέλιμο.

Πέραν από την τηλεόραση, ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;
Υπάρχουν σχέδια και σχεδιαγράμματα και κυρίως όνειρα για το μέλλον. Υπάρχουν ρόλοι που θα ήθελες να υποδυθείς στο θέατρο; Θέλω να παίξω την Ιουλιέτα σε ιταλική σκηνή.

Πηγή: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ