ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Από απόψε αναμένεται χαμηλή νέφωση

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει µέχρι και σήµερα την Ανατολική Μεσόγειο ενώ από αύριο η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση. Σήµερα το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τους ανέµους να πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ.Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί µέχρι βορειoανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Προοδευτικά θα εµφανιστούν νεφώσεις οι οποίες τοπικά θα πυκνώσουν και πιθανό να φέρουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 29 στα δυτικά παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε πιθανότητα εκδήλωσης µεµονωµένης τοπικής βροχής ή και καταιγίδας στο εσωτερικό και τα ορεινά το απόγευµα και τη θερµοκρασία να σηµειώνει περαιτέρω µικρή πτώση. Την ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση τις αυγινές περιόδους ενώ η θερµοκρασία θα παραµείνει κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση