ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτά τα άτομα επιστρέφουν στο σπίτι του GNTM

Όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό να δούμε 5 ή 3 διαγωνιζόμενους να επιστρέφουν

newsroom must

Στην δεκάδα του GNTM βρίσκονται οι Μαριαγάπη, Παναγιώτης, Σήφης, Μαρινέλα, Δημοσθένης, Λια, Αιμιλιάνο, Ρασελ και ο Έντουαρντ όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Είναι όμως όντως αυτή η τελική δεκάδα τους διαγωνισμού ή θα υπάρξουν ανατροπές;

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος περιμένουμε να δούμε αν τελικά στο σπίτι θα επιστέψουν κάποιοι από τους παίχτες που αποχώρησαν προηγουμένως.

Όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό να δούμε 5 ή 3 διαγωνιζόμενους να επιστρέφουν αλλάζοντας κατά πολύ τις ισορροπίες στο σπίτι και διαμορφώνοντας ξανά την τελική δεκάδα.

Τα άτομα που φαίνεται ότι δεν έχουν ακόμα δώσει το τελευταίο τους κλικ είναι ο Ηρακλής ο οποίος αποχώρησε την Τρίτη αλλά ακόμα δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση στο λογαριασμό του πράγμα που είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι θα τον δούμε στο σπίτι.

Το άλλο άτομο είναι η Ξένια η οποία όχι μόνο επιστρέφει αλλά φτάνει και στην τελική 8αδα σύμφωνα με τον φίλο της και πρώην διαγωνιζόμενου του Master Chef, Κωνσταντίνο Γατόπουλο.

Άλλο ένα κορίτσι που κάνει comeback είναι η Παρασκευή η οποία από την αρχή είχε ενθουσιάσει τους κριτές αν και στην πορεία άρχισε να πέφτει.

Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το επεισόδιο και αν τελικά ισχύουν όσα λέγονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X