ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτή είναι η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο της δολοφονίας του Floyd

«Όλοι με ρωτούν πώς αισθάνομαι. Πώς να αισθάνομαι;»

Το βίντεο που έγινε viral και εξόργισε ολόκληρο τον πλανήτη με τον αστυνομικό Derek Chauvin να πιέζει το γόνατό του στον λαιμό του Αφροαμερικάνου George Floyd μέχρι την τελευταία του πνοή γυρίστηκε από την Darnella Frazier.

Η Darnella Frazier βρέθηκε εκεί εντελώς τυχαία και βιντεογράφησε το γεγονός με την κάμερα του κινητού της. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε και πάλι στο σημείο όπου έγιναν όλα και μίλησε για τα όσα είδε να συμβαίνουν μπροστά της, τα τραύματα που της άφησε αυτή η εικόνα καο με δάκρυα στα μάτια έβγαλε όλο το παράπονο που είχε μέσα της.

«Ήμουν αυτή που κατέγραψα όλα όσα συνέβησαν. Τον είδα να πεθαίνει. Θεέ μου! Μόλις χθες βράδυ ανέβασα το βίντεο και έγινε viral. Και όλοι με ρωτούν πώς αισθάνομαι. Πώς να αισθάνομαι; Δεν ξέρω πώς αισθάνομαι, είναι τόσο λυπηρό» είπε.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν εδώ ακριβώς χθες στις οκτώ η ώρα» λέει η Darnella. «Έβγαινα από το κατάστημα με τον ξάδελφό μου και τον είδα να κείτεται στον δρόμο. Αμέσως έβγαλα το κινητό. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Φώναζε: "Δεν μπορώ να ανασάνω, δεν μπορώ να ανασάνω". Και αυτοί από πάνω τους δεν έδιναν σημασία. Τον σκότωσαν κι εγώ ήμουν εδώ δίπλα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X