ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Βίντεο: Βήμα προς βήμα η σύλληψη του George Floyd

To συγκλονιστικό βίντεο που ετοίμασαν οι New York Times

Βήμα προς βήμα ξετυλίγεται η σύλληψη και δολοφονία του George Floyd μέσα από τον συγκλονιστικό βίντεο το οποίο ετοίμασαν οι New York Times.
Πώς ξεκίνησαν όλα στις 25 Μαΐου και πως τελικά έχασε την ζωή του ο 46χρονος;

Το βίντεο ξεκινάει με την καταγγελία που είχαν κάνει οι εργαζόμενοι του ψιλικατζίδικου όπου επισκέφτηκε ο Floyd για να αγοράσει τσιγάρα και κάλεσαν την αστυνομία δηλώνοντας ότι ο Αμφροαμερικάνος πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα και φαίνεται να είναι μεθυσμένος.

Στην συνέχεια μέσα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που υπάρχουν την περιοχή βλέπουμε τους δύο πρώτους αστυνομικούς να φτάνουν και λίγη ώρα αργότερα ο ένας εκ των δύο τραβάει πιστόλι χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος και στην συνέχεια του περνάνε χειροπέδες και τον τοποθετούν στον τοίχο.

Με το δεύτερο περιπολικό στην συνέχεια φτάνει και ο Derek Chauvin o αστυνομικός οποίος πατούσε στον λαιμό τον Floyd στο βίντεο που έγινε viral.

Όταν προσπάθησαν να βάλουν τον Floyd στο περιπολικό εκείνος σύμφωνα με τον Chauvin υποστήριξε ότι ήταν κλειστοφοβικός και αρνήθηκε να μπει μέσα.

Αργότερα τον ρίχνουν στο πάτωμα και ο Chauvin εφάρμοσε την λαβή που σύμφωνα με τους New York Times πρέπει να χρησιμοποιείται όταν ο ύποπτος αντιδρά.

Δείτε το βίντεο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση