ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Τι μάθαμε για τη ζωή στο παλάτι από την περιβόητη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν στην Όπρα

Μοντάζ: Λοΐζος Λοΐζου

Στον απόηχο της συνέντευξης-κόλαφος του Χάρι και της Μέγκαν που προκάλεσε «ολοκληρωτικό πόλεμο» όπως γράφουν τα βρετανικά tabloids και έφεραν τη «μοναρχία σε κρίση», η σύζυγος του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ κατηγόρησε τα ανάκτορα ότι «διαιωνίζουν ψεύδη» για την ίδια και τον σύζυγό της ενώ κατήγγειλε τον σοκαριστικό ρατσισμό που υπέστη το μωρό τους πριν από τη γέννησή του. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Δείτε στο βίντεο τι μάθαμε από τη Μέγκαν Μάρκλ για τη ζωή στο παλάτι.

1. «Εγκλωβισμένη» δούκισσα: Το παλάτι απαγόρευε στη Μέγκαν να βγει από το σπίτι και τη χώρα. Της πήρε το δίπλωμα και το διαβατήριο.

2. Από την αρχή της σχέσης Μέγκαν - Χάρι το παλάτι επέβαλε «φίμωση» στην ίδια και το περιβάλλον της αλλά δεν την εκπαίδευσε για όσα αφορούσαν την ιδιότητά της ως δούκισσας του Σάσεξ.

3. Η βασιλική οικογένεια φοβάται τα tabloids: H Mέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις, ζήτησε βοήθεια, αλλά της είπαν πως αυτό θα χαλούσε την εικόνα του παλατιού.

4. Γαλαζοαίματος... ρατσισμός: Το παλάτι ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του Άρτσι. Η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να του δώσει τίτλο.

5. Το παλάτι δεν ήθελε καν την παραδοσιακή, οικογενειακή φωτογραφία με τον Άρτσι. Υπέκυψε μετά από παρέμβαση της Μέγκαν που ζήτησε να λεχθεί η αλήθεια, γιατί δεν είναι μέλος της παράδοσης.

6. Η Μέγκαν κατηγόρησε την Κέιτ Μίντλετον ότι την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της και όχι το αντίθετο εξαιτίας μιας διαφωνίας για την εμφάνιση των παρανύμφων. 

7. Η Μέγκαν είπε στη Γουίνφρεϊ ότι κάποιοι εντός της βασιλικής οικογένειας όχι μόνον απέτυχαν να την προστατεύσουν από κακόβουλους ισχυρισμούς, αλλά είπαν ψέματα για να προστατεύσουν άλλους.

8. Η Μέγκαν μίλησε για εταιρεία: Ως όρος περιγράφει αποκλειστικά τη βασιλική οικογένεια και ισχύει αφού η συγκεκριμένη οικογένεια των Windsor λειτουργεί και ως επιχείρηση με ευρείες οικονομικές σχέσεις. Πρωτακούστηκε το 1936.

9. Η βασιλική οικογένεια απέκοψε τον Χάρι οικονομικά.Τα χρήματα που του άφησε η μητέρα του, Νταϊάνα, τού επέτρεψαν να πάρει την οικογένειά του και να φύγουν από το παλάτι.

10. Ο Χάρι είχε «παγιδευτεί» στο σύστημα όπως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά δραπέτευσε από αυτό, όπως είπε, επειδή έθεσε άλλες προτεραιότητες, τη Μέγκαν και τον γιο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X