ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιατί αντιδρά το Hollywood στις αλλαγές των Όσκαρ;

Οι αναρτήσεις που προβλημάτισαν

Την περασμένη Τρίτη, γνωστοποιήθηκε η νέα πρωτοβουλία των Όσκαρ και οι κανονισμοί που σύμφωνα με τους οποίους θα υπάρχουν νέα πρότυπα αντιπροσώπευσης εθνικοτήτων, φύλων, LGBTQ+ ατόμων και ατόμων με ειδικές ανάγκες για ταινίες που αναζητούν υποψηφιότητα για Καλύτερη Εικόνα. "Πρέπει να μεγαλώσει το άνοιγμα μας έτσι ώστε να ανακλά την πολυπολιτισμικότητα του παγκόσμιου πληθυσμού τόσο στη δημιουργία μιας ταινίας αλλά και στο κοινό που συνδέεται με αυτούς.

Η Ακαδημία έχει αφοσιωθεί στο να παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να γίνει αυτό πραγματικότητα", τόνισαν πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Ακαδημίας, David Rubin, μαζί με τη CEO, Dawn Hudson αναφερόμενοι στην πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Και ενώ μάλλον η κίνηση αυτή έγινε για "καλό", το Hollywood ξεκίνησε να αντιδρά και η Ακαδημία πλέον κατηγορείται πως καταπνίγει την δημιουργικότητα.

«Ειλικρινά δεν θα ήθελα ποτέ να με προσλάβουν για αυτούς τους λόγους. Ποτέ,» έγραψε η ηθοποιός Justine Bateman. Αναφερόμενη στα όσα διαδραματίζονται η blogger ταινιών Sasha Stone, τόνισε: «Αν αυτή η αλλαγή δώσει μία ευκαιρία στους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο, τότε μιλάμε για επιτυχία. Αλλά δεν συμφωνώ με το ότι θα υπάρξουν παραγωγές που θα απορριφθούν για βραβείο Όσκαρ επειδή δεν θα πληρούν τα κριτήρια».

Ο λόγος που ξεκίνησαν οι αντιδράσεις είναι πως υπάρχει η πεποίθηση πως πλέον δεν θα επιτρέπεται στους σκηνοθέτες να διηγούνται τις ιστορίες που θέλουν και η λογοκρισία, θα είναι μάλλον μεγαλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση