ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM 3: To ατύχημα και η αποχώρηση του Golden Boy

Απευθείας αποχώρηση για πρώτη φορά

newsroom must

Φαίνεται ότι φέτος το GNTM είναι όλο ανατροπές και εκπλήξεις ενώ βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση να διακρίνουμε ποιοι είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν μέχρι τον τελικό.

Ο κύριως λόγος είναι ότι το ένα φαβορί μετά το άλλο αποχωρούν από τον διαγωνισμό αφήνοντας μας με ανοιχτό το στόμα. Ωστόσο η χθεσινή αποχώρηση μπορεί να ήταν αναμενόμενη μετά το ατύχημα που είδαμε όμως και πάλι μας σόκαρε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η δοκιμασία χθες καλούσε τους διαγωνιζόμενους να τρέξουν μέσα από ένα ειδικό καταρράχτη να κάνουν άλμα και να ποζάρουν βγαίνοντας από αυτόν.

Ο Ηρακλής ο οποίος είχε την καλύτερη φωτογραφία την προηγούμενη εβδομάδα επέλεξε 3 παιδιά από το σπίτι τα οποία θα είχαν μόνο μια λήψη για να καταφέρουν να τρέξουν μέσα από τον καταρράχτη σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα είχαν 2 λεπτά.

Τα 3 άτομα που επέλεξε ήταν η Λία, ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνη ή αλλιώς Golden Pass της κριτικής επιτροπής.

Δυστυχώς για τον Τσεντολίνη την ώρα της φωτογράφισης γλίστρησε με αποτέλεσμα να μην έχει λήψη και να μην μπορεί να την επαναλάβει. Παρόλα αυτά ο Ηρακλής ο οποίος έδωσε το disadvantage στον Τσεντολίνη όπως και τα άλλα παιδιά του σπιτιού θεώρησαν άδικο να μην έχει μια σωστή φωτογραφία και προσπάθεια ζητώντας από τους κριτές να επαναληφθεί η λήψη. Οι κριτές όμως δήλωσαν ότι οι κανόνες είναι κανόνες.

Στην συνέχεια στο πλατό ο Κωνσταντίνος έμεινε στο τέλος όπου οι κριτές δεν σχολίασαν την φωτογραφία του και η αποχώρηση έγινε απευθείας μετά την ανακοίνωση της καλύτερης φωτογραφίας που έλαβε τελικά ο Δημοσθένης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X