ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Gossip Talk: Το social life της Κύπρου στο μικροσκόπιο μας

Άρχισε σαν ακόμα μία απλή, καθημερινή, καυτή μέρα όταν, χωρίς να το κατα-λάβουν, μπήκαν σε mood μεσημεριανής εκπομπής. H δημοσιογράφος μόδας του must, Μαρίνα Χαραλάμπους, και ο συντάκτης του must και αρχισυντάκτης του «Fashion Stories» στο Mad, Νάκης Αντωνίου, ξεκίνησαν για ένα road trip με προορισμό όποια παραλία βρουν με ελεύθερο χώρο. Τελικά κατέληξαν, και εννοείται πως κατά τη διαμονή τους δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο.

Είναι μία πολύ ηλιόλουστη μέρα. Το θερμόμετρο δείχνει γύρω στους 43 βαθμούς, αν και μοιάζει να είναι 60. Στο αυτοκίνητο ο ένας οδηγά και η άλλη κάνει scroll στο Instagram. Τι το θέλει; Μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πάλι. Με το που φτάνουμε στην παραλία δε, ξυπνά το gossip girl μέσα μας. Δεν είδαμε και λίγα. Αρχίζουμε να σχολιάζουμε τα πάντα, με χιούμορ πάντα.

Νάκης Είχες δίκαιο τελικά, όλη η Κύπρος εδώ που ήρθαμε είναι. Πόσους χωρά τελικά μια Kaliva;
Μαρίνα Τόσους όσους σ’ ένα κοσμικό event περιοδικού. Καλέ νιώθω πως λείπει το red carpet από εδώ και οι φωτογράφοι!

Ν. Λείπει όμως. Μην μπερδευτείς που έρχονται όλοι παραλία α λα πασαρέλα στυλ. «Συγγνώμη που άργησα ήρθα κατ’ ευθείαν απ’ το γκαλά» ντυμένοι όλοι.
Μ. Γι’ αυτό Νάκη βγάλε με εσύ μια φωτογραφία. Έλα να βγάλουμε selfie.

Ν.
Δεν ξέρω να βγάζω selfie.
Μ. Τι εννοείς; Δεν κάνεις follow την Έβελυν Καζαντζόγλου; Δεν είναι δύσκολο, απλά σκέψου πως κάτι έγινε και είμαστε σκεπτικοί αλλά ωραίοι ταυτόχρονα και θα την πετύχουμε. Εγώ θα κάνω πόζα Ευριπίδου με τα χέρια στη μέση, τύπου Gisele του 1990.

Ν.
Α, θα πάρω το πουκαμισάκι μου και θα ποζάρω όπως τον blogger Ηλία Ττίγκη που χειμώνα-καλοκαίρι είναι με το σακάκι ριγμένο στον αγκώνα. Εγώ σ’τα ’λεγα να πάμε Cavo Tagoo. Είχε προσφορά, δεν εξηγείται αλλιώς, πριν εισβάλει στην Kaliva η μισή Κύπρος ήταν Μύκονο. Τι μισθοί παίζουν στην Κύπρο ρε συ;

Μ.
Δεν ξέρω, αλλά εγώ ζήλεψα και λίγο που το είδα. Βασικά έβλεπα μια
αυτό και μια την Οικονομάκου στις Μαλδίβες. Δεν θα πέρασε καλά ο φίλος της με τόσες φωτογραφίες που τον έβαζε να τη βγάζει…
Ν. Μόνο αυτής; Νομίζω όταν οι WAGS πάνε διακοπές, ξέρουμε ακριβώς τι κάνουν οι σύντροφοί τους.
Μ. Τους φωτογράφους;
Ν. Ε, ναι! Είμαι σίγουρος ότι ο διάλογος πριν το ταξίδι είναι «αγάπη εγώ ετοιμάζω βαλίτσες, εσύ κάνε μερικά γρήγορα μαθήματα φωτογραφίας από το YouTube, σε θέλω προετοιμασμένο με ιδέες και concepts». Τώρα που το λες, αυτές τις μέρες που κάθομαι και λιώνω στο γραφείο, νομίζω ότι αν δω κι άλλα post της Σύλβιας Μαυροπούλου από ταξίδια θα το σβήσω το Instagram. Δεν αντέχω άλλο, θέλω κι εγώ! Zηλεύω… μα κάθε μέρα πάει ταξίδια;

Μ.
Πρόσεξε τι θα πεις για τη Σύλβια, γιατί είναι στις αγαπημένες μου. Πόσο στυλ ρε παιδί μου! Δεν θα ξεπεράσω ποτέ το φούξια κοστούμι στα φετινά Mad Video Music Awards. Iconic!
Ν. Μα κι εγώ αγαπώ Κουννού! Να σου πω ρε συ Μαρίνα, εσύ που ξέρεις κι από αντρική μόδα, τα μοκασίνια είναι τάση; Όσο κι αν αγαπώ τον Ράι Χριστοφόρου, δεν μπορώ να βλέπω άλλο μοκασίνι.

Μ. Ναι, αλλά άμα τα φοράει ο Mariano Di Vaio είναι τάση!__
Ν. Τώρα που μιλάμε για παπούτσια, πόσο μα πόσο κούκλα ήταν η Demy στα Mad Video Music Awards;
Μ. Θεά ήταν με το Balenciaga φόρεμα, αν και θεωρώ φάουλ που αντίγραψε ολόκληρο το look της πασαρέλας με τις μπότες να μην είναι Balenciaga, αλλά απομίμηση. Με αποκορύφωμα να ακούσω γνωστό στυλίστα σε εκπομπή να δίνει συμβουλές και να λέει πως προτιμούσε να συνδυάσει αυτό το υπέροχο Balenciaga φόρεμα με σαγιονάρες. ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ! Εντάξει, έκανε λάθος η Demy, αλλά όχι και σαγιονάρες. Κόντεψα να λιποθυμήσω, αν και μπορεί να ήταν και από τη ζέστη.
Ν. Σε πιστεύω, με τα υπογλώσσια σε είχαμε. Α, τι θυμήθηκα; Η Φουρέιρα πώς ήταν έτσι αλήθεια; Τι τάση ακολουθούσε;
Μ. Νομίζω ακολούθησε λίγο την τάση «θέλω να προκαλέσω, ας προσπαθήσω να αντιγράψω την ιστορική Twiggy» Απέτυχε, το κατάλαβες αυτό ε; Φουρέιρα είναι, ρε παιδί μου, τη θέλουμε με τα κολλητά τα jumpsuits του Βρεττάκου.
Μ. Ξέρεις τι άλλο πρόσεξα; Εκεί που όλες οι Κύπριες ήθελαν να γίνουν Kim Kardashian τώρα θέλουν να γίνουν Κylie Jenner.
Ν. Τι εννοείς;
Μ. Δεν πρόσεξες πως κάνουν μπλε μαλλιά και όλες βάζουν χείλη; Και ποζάρουν με τον ίδιο τρόπο για να μας δείξουν τα νέα τους χείλη. Στις περισσότερες πάνε όμως. Μπράβο, κάπως έτσι μάλλον εξηγείται ο κατακλυσμός νέων εταιρειών καλλυντικών που τρέχουν να ανοίξουν υποκαταστήματα στην Κύπρο.

Ν. Τώρα που θυμήθηκα, αν δεν κάνω λάθος, φόρεσε κάποια κάτι σε πλαστική σακούλα στα φετινά Mad VMAs;
Μ. Α, λες για την Έλενα Τωνάδερβιου. Βινύλιο ήταν καλέ. Και άκουσα να λένε πως είναι η τάση του καλοκαιριού. Το βινύλιο! Να το φορέσω να πάω Πρωταρά δηλαδή και να μείνω για πάντα εκεί; Δεν νομίζω. Βινύλιο είναι όμως Νάκη μου, άκου πλαστική σακούλα.

Ν. Σαν τα φετινά MTN Madwalk πάντως δεν θα ξαναδείς anytime soon. H Μαρία Κορτζιά ήταν ή δεν ήταν κούκλα στο yellow carpet με Anice;
Μ. Πανέμορφη! Πόσο μ’ αρέσει αυτό το κορίτσι όταν ντύνεται τόσο fresh και πόσο της πάει. Και ο έρωτας της πάει. 

Ν. Nα σου πω, εμείς γιατί δεν ήμασταν καλεσμένοι σε κανένα από τα δώδεκα αποχαιρετιστήρια parties τους;
Μ. Δεν ξέρω Νάκη…
Ν. Επίσης, η Ειρήνη Χριστοφόρου φόρεσε Gregory Morfi Haute Couture. Αλήθεια, haute couture σημαίνει τούλι ή δαντέλα και πέρλες; Νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο.

Μ.
Haute Couture παιδί μου, κομψά φορέματα για βραδινά γκαλά. Υψηλής ραπτικής.
Ν. Δοξασμένη Κύπρος της δαντέλας!
Μ. Ναι έχει γίνει σήμα κατατεθέν της κυπριακής μόδας. Κάτι σαν το δοξασμένο λευκαρίτικο. Signature ύφασμα. Ήταν όμορφη η Ειρήνη στο MTN Madwalk, για να πούμε την αλήθεια όμως.
Ν. Και φτάνει πια κι αυτή! Πήγε Μάλιμπου και μόνο ντουέτο με τη Miley Cyrus δεν έκανε. Το ’χεις ακούσει το τραγούδι ε;
Μ. Ναι, αλλά δεν είναι της ώρας.

Ν. Έκοψε το κρασί σού λέει, η Ειρήνη.
Μ. Ναι, τώρα πίνει gin and tonic, μην ρωτάς γιατί, κανείς δεν ξέρει.
Ν. Να ’χαμε ένα τώρα. Να σου πω και κάτι άλλο τώρα που κάνω scroll στο Instagram. Έχω βαρεθεί να βλέπω εκπομπές να δείχνουν συνέχεια τις φάτσες τους. Σε βλέπω στην εκπομπή αφού, θα σε βλέπω και σε κάθε ρεπορτάζ που κάνετε; Ήμαρτον. Δεν το καταλαβαίνω ρε συ Μαρίνα.
Μ. Χαχαχα, κάτι μου έρχεται στο μυαλό.

Ν. Μα φέτος τι έγινε με τους γάμους;
Μ. Μόνο εγώ δεν παντρεύτηκα Νάκη. Eυτυχώς, δηλαδή, γιατί δεν έχει μείνει ημερομηνία και εκκλησία ελεύθερη.
Ν. Ε μα δεν κυκλοφορείς στα σωστά μέρη.
Μ. Έχεις δίκιο! Δεν πήγα Σκιάθο γι’
αυτό;
Ν. Παντρέψου εσύ και θα σου φέρου λαούτα και βιολιά. Θα τον προβάλω και σε live σύνδεση.
Μ. Υπόσχεσαι;
Ν. Εννοείται! Καλά όσο πάει και μεγαλώνει το πλήθος εδώ. Σε λίγο θα το χωρίσουν, στα ¾ της παραλίας οι fashion bloggers και οι influencers, στο υπόλοιπο οι κοινοί θνητοί.
Μ. Εμείς φαντάζομαι θα μπούμε στους κοινούς θνητούς.
Ν. Βέβαια τι νόμιζες;
Μ. Ε ναι, με τόσους infuencers, trendsetters και fashion victims δεν χωράμε εμείς! Άσε, όλοι έχουν δώσει τίτλο στον εαυτό τους. Ας μην αναλύσουμε αυτό το θέμα.

Ν. Να σου πω την αμαρτία μου; Ζηλεύω την Άντρια Αλετράρη που όπου, μα όπου κι αν ποζάρει βγάζει φανταστικές φωτογραφίες.
Μ.Είναι που έχει στην τσάντα της πάντα τον Χάρη Κυπριανού, τι περίμενες;

Ν. Να σου πω και κάτι άλλο; Όλοι αυτοί που τη μια μέρα έχουν 5k followers και την επόμενη 140k, τι φάση;
Μ. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. Μην ζηλεύεις τους διάσημους της Κύπρου, Νάκη.

Ν. Πάω να πάρω κάτι να φάω.
Μ. Εμένα φέρε μου νερό καρύδας, γιατί θέλω να είμαι in.
Ν. Μαρίνα αυτό που τρώω δεν είναι το γιαούρτι μου.
Μ. Ποιο γιαούρτι ρε Νάκη; Kαρύδα και μόνο καρύδα. Δεν έβλεπες το παιχνίδι επιβίωσης;
Ν. Τo «Survivor»; Γιατί το λες έτσι;
Μ. Για να μην κάνουμε διαφήμιση, ξέρεις πώς είναι αυτά.
Ν. Ναι εμάς περίμενε ο ΣΚΑΙ για διαφήμιση, όχι το 80% που κάνει τηλεθέαση. A, τώρα που είπα τηλεθέαση, θέλεις να λάβουμε μέρος στο «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος;
Μ. Λες;
Ν. Ξεκινά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σκέψου το.
Μ. Α, μπα, όχι. Δεν τολμώ να κάνω γραμματικό λάθος και να με κοιτάξει ο Τάσος κατάματα. Δεν μένουμε εδώ καλύτερα; Ν. Όχι, πάμε πιο πέρα. Εδώ νιώθω τόσο προβεβλημένος όσο και η ζωή της Ραμόνα Φίλιπ στο Instagram.

Μ.
Δίκιο έχεις, τώρα να κάνω ένα hairflip και φύγαμε.
Ν. Σωστά κάν’το όμως σαν την Άντρεα Κυριάκου. Την έχεις δει να μιλά και να τινάζει τα μαλλιά της; Σε υπνωτίζει, εγώ να σ’τα πω.
Μ. Σταμάτα να υπερβάλλεις κι έλα μαζί μου. Άδειασε ένα σημείο στην άμμο, πάμε πριν πάει άλλος και ξεκινήσει τις φωτογραφίες και γίνει ξαφνικά κι αυτός influencer.
N. To φλαμίγκο μην ξεχάσεις.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X