ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Jennifer Aniston εξομολογείται πως ένιωσε πραγματικά για το reunion των Friends

Όσα ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Μετά από μια τόσο συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία, η Jennifer Aniston, και η επιστροφή της στο πλατό των Friends έχουν πολλά να μας πουν, γιατί όλα δείχνουν πως επηρεάστηκε πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενε.

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή της Gayle King, ‘SiriusXM’, μίλησε για τα συναισθήματά της όταν μπήκε για πρώτη φορά στο «τηλεοπτικό της σπίτι» μετά από 17 χρόνια.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε, «Ήταν σαν μια μπουνιά στην καρδιά κατά κάποιο τρόπο" είπε για το Reunion τονίζοντας ότι "ήταν για όλους μας νομίζω. Ακόμα και η Courteney δάκρυσε. Και δεν ξέρω, είναι τόσο, μη –συναισθηματική».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Ενώ αποκάλυψε ότι, όλοι γνώριζαν πως θα στηνόταν από την αρχή στο σετ των Friends, το σπίτι της Monica αλλά και η καφετέρια, αυτό όμως που δεν περίμεναν ήταν το πόσο λεπτομερές και αντίστοιχο ήταν. Με την Aniston να παραδέχεται, «Ήμασταν πολύ αθώοι σε αυτά που περιμέναμε" εξηγώντας ότι το σετ ήταν παρόμοιο ακόμα και "τα ράφια και οι μικρές λεπτομέρειες. Ενθουσιαστήκαμε».

Καταληκτικά, αναφέρθηκε και στην υποβόσκουσα συγκίνηση που όλοι ένιωθαν, αφού την τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί «ήταν όταν λέγαμε αντίο σε κάτι που δεν θέλαμε, σε κάτι για το οποίο ενδιαφερόμασταν πολύ, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να αποχαιρετήσουμε. Οι ζωές μας ήταν μπροστά μας. Είχαμε το μέλλον μπροστά μας. Και ένιωσα σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε ταξιδέψει στο παρελθόν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση