ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαριαγάπη: ''Με τον Αιμιλιάνο είμαστε ζευγάρι και είμαστε πολύ καλά''

Το μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο

H Μαριαγάπη Ξυπολιά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3. Οι παρουσιαστές στο πάνελ της εκπομπής "μάζεψαν" τις ερωτήσεις που έστειλε ο κόσμος και έκαναν τις πιο βασικές στην Μαριαγάπη. Οι περισσότερες ερωτήσεις αναφέρονταν στη σχέση της με τον Αιμιλιάνο και το όμορφο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

«Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί, είμαστε πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Ξεκινώντας το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμασταν από πριν, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήμασταν στο ίδιο πρακτορείο», είπε αρχικά.

Μεταξύ άλλων η Μαριαγάπη ανέφερε πότε άρχισε το φλερτ και η σχέση τους λέγοντας «Με τον καιρό αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά, να γινόμαστε καλύτεροι φίλοι και μετά από κάποια φάση εξελίχθηκε σε φλερτ και είμαστε εδώ που είμαστε».

Η ίδια αναφέρθηκε στην αποχώρηση της και στη στιγμή που οι τηλεθεατές είδαν ένα φιλί από το ζευγάρι ξεκαθαρίζοντας ότι έτσι θα γινόταν από την αρχή και δεν προοριζόταν το φιλί στα χείλη καθώς θα ήθελε να κρατήσει αυτές τις στιγμές εκτός κάμερας. «Ο Αιμιλιάνο πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο. Εγώ μπερδεύτηκα γιατί είχαμε τις κάμερες και δεν με είχε ξανά φιλήσει ποτέ τόσο κοντά. Νομίζω ότι δεν θα το άφηνα να γίνει, είναι μια προσωπική στιγμή. Γενικά δεν θέλαμε να δίνουμε δικαιώματα, προς το τέλος αφήσαμε την σχέση μας πιο ελεύθερη».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIAGAPI XYPOLIA (@mariagapi)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση