ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έτσι θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Χαμηλό βαρομετρικό φέρνει βροχές και καταιγίδες

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει σήμερα την περιοχή. Από την Παρασκευή θα επηρεάζει την περιοχή ασθενής ψηλή πίεση.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, που μέχρι το απόγευμα θα απομακρυνθεί. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι σφοδροί 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 βαθμούς στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δεν αποκλείεται να σχηματιστεί και παγετός.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή ενώ για το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακά άνοδος, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση