ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι καλύτερες εμφανίσεις

Το πάρτι έχει ξεκινήσει με την Βαλάντω να ανοίγει την βραδιά. Λίγο η σαμπάνια, λίγο οι λαμπερές εμφανίσεις των προσκεκλημένων, έχουμε μπει σε ένα γιορτινό mood με τις εμφανίσεις στο red carpet να ποικίλουν. Τα gowns έχουν την τιμητική τους ενώ δεν λείπουν καθόλου όπως ήταν αναμενόμενο τα μαύρα φορέματα. Εμείς διαλέξαμε τις 6 καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς και σας τις παρουσιάζουμε. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, έπονται στη συνέχεια οι νικητές της βραδιάς, όπως επίσης και backstage stories!

Εύη Οδυσσέως

Με καινούργιο haircut που την κολακεύει, έκανε την εμφάνιση της με μίνι lace jumpsuit Alice By Temperley, vintage χρυσή ζώνη, ενώ ολοκλήρωσε το look της με Gina pumps!

Μαρίνα Πιλακούτα

Μια από τις καλοντυμένες και κομψές κύπριες, ξεφεύγει από τον μύθο των gowns στο red carpet και εμφανίζεται με nude tuxedo jumpsuit, croco clutch bag και suede YSL pumps.

Ιωάννα Χριστοφή

Με χακί ντραπέ φόρεμα, χρυσή τσάντα και κοσμήματα έδωσε το παρών της και η κα Ιωάννα Χριστοφή, ενώ ολοκλήρωσε το look της με Giuseppe Zanotti sandals.

Έρικα Φωτιάδου

Υποστηρίζει lace, lace και πάλι lace! Και πολύ καλά κάνει. Συνδυάζει pencil skirt με one shoulder μπλούζα σε παρόμοιες αποχρώσεις, γεγονός που κάνει το συνδυασμό ακαταμάχητο.

Τζουλιάνα Χαραλαμπίδου

 

Wow! Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς με shinny leather gown Elena Strongyliotou και clutch bag Alexander McQueen. Μας αρέσει!

Αθηνά Λοϊζίδου

Το lace έχει την τιμητική του την αποψινή βραδιά και η Αθηνά Λοϊζίδου μας το τεκμηριώνει με μαύρο lace φόρεμα και hair style αλά Brigitte Bardοt.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση