ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μετράμε μόλις πέντε ημέρες πριν το μεγάλο event των Gliss Style Awards, με όλες τις προετοιμασίες να λαμβάνουν τέλος και το κόκκινο χαλί να δηλώνει επιβλητικά το «παρών» του. Τα μαύρα παπιγιόν, τα επίσημα κοστούμια, τα λευκά κολλαριστά πουκάμισα και τα μοντέρνα gowns για τις κυρίες έχουν πάρει τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα, για να φορεθούν επίσημα στις 16 Ιανουαρίου. Οι 600 μαγικές προσκλήσεις έχουν ήδη δοθεί στους καλεσμένους... με λίγα λόγια όλα είναι έτοιμα! 

Η παρουσιάστρια


Είναι όμορφη, έχει την πιο γλυκιά φωνή του ραδιοφώνου και αυτή κι αν είναι σούπερ stylish! Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Mad cy και ραδιοφωνική παραγωγό του  και του Deejay Radio, Έβελυν Καζαντζόγλου, που επιλέχθηκε για να παρουσιάσει τα πρώτα βραβεία που αφορούν στη μόδα και το στυλ. Πώς θα εμφανιστεί τη μεγάλη βραδιά; Μείνετε συντονισμένοι με το must.com.cy!

Ντεσιμπέλ στα ύψη

Βραβεία μόδας χωρίς μουσική και hot DJs δεν γίνονται! Το συγκρότημα 48 Ώρες θα βρεθεί στο νησί μας αποκλειστικά για τα Gliss Style Awards, υποσχόμενο να ανεβάσει ντεσιμπέλ και αδρεναλίνη στα ύψη με γνωστές επιτυχίες, ενώ ο γνωστός Διευθυντής Προγραμμάτων του Deejay Radio, DJ Jimmy D, θα βρίσκεται στα deck’s, ντύνοντας μουσικά την πολυαναμενόμενη βραδιά.

 Τρεις ημέρες και ψηφοφορία τέλος!
Αφού οι διοργανωτές παρέτειναν την ψηφοφορία μέχρι και δύο ημέρες πριν το gala στις 16 Ιανουαρίου, μην χάνετε χρόνο και ψηφίστε τις πιο στυλάτες εμφανίσεις εδώ για τρεις ημέρες ακόμα. Διεκδικήστε την παρουσία σας στο κόκκινο χαλί των Gliss Style Awards και απολαύστε από κοντά όλη τη μαγεία της βραδιάς. Μια διπλή πρόσκληση μπορεί να γίνει δική σας. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση