ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Pence: Η Αμερική δεν θα είναι ασφαλής με τον Biden

«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν θα είστε ασφαλείς στην Αμερική του Joe Biden»

Ο αντιπρόεδρος Mike Pence από βήματος του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων, κατά τη διάρκεια αυξανόμενων διαδηλώσεων στο Ουισκόνσιν, εξέφρασε την άποψη, ότι η Αμερική δεν θα είναι ασφαλής εάν εκλεγεί πρόεδρος ο Joe Biden.

Ο Pence παρουσίασε τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ως επιλογή μεταξύ του «νόμου και της τάξης» και της ανομίας.

«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν θα είστε ασφαλείς στην Αμερική του Joe Biden», τόνισε ο ίδιος, απευθυνόμενος στο πλήθος του Ford McHenry στη Βαλτιμόρη.

Ο Pence, επέμεινε στην έξαρση της αστυνομικής βίας σε Αφροαμερικανούς, που έχει προκαλέσει κύμα βίαιων διαδηλώσεων, τονίζοντας ότι: «Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται να επιλέξουμε μεταξύ της υποστήριξης της επιβολής του νόμου και της στήριξης των Αφροαμερικανών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας. Από τις πρώτες μέρες αυτής της διοίκησης, έχουμε κάνει και τα δύο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τα δύο για ακόμα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο».

Εφόσον ολοκλήρωσε την ομιλία του στη σκηνή, μαζί του ανέβηκε και Donald Trump συνοδευόμενος από την πρώτη κυρία, την ώρα που το πλήθος φώναζε: «Τέσσερα ακόμη χρόνια».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση